Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » SOS! Babám popsilyukánál...

SOS! Babám popsilyukánál kisebesedett! (5 hetes) Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés

Kentem sudokrémmel, neogranormonnal,körömvirággal ... mindennel ... már nem is popsitörlővel törlöm,hanem vizes vattával, de gondolom az is dörzsöli neki ... :( minden pelluscserénél van kaki.Mit tanácsoltok?Hintőporozzam?Vagy mit kenjek rá?Szellőztetni sem tudom,mert pont ott a seb, ahogy összeér a popija.

Segítsetek!Köszönöm

2011. nov. 14. 16:35
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :)

Liberot és Pamperst használok, de főleg liberot!

Mivel csak a lyuk mellett olyan,ahol összeér a popsija, így gondolom nem a pelenka a bibi. A többi felületen semmi gond,még csak nem is piros, csak a lyuknál sebes.

Tegnap elszaladtam vettem kamillát.

Tuti én rontottam el azzal a hülye popsitörlővel, hogy kidörzsöltem :(

2011. nov. 15. 09:18
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem Te rontottad el!!!!!Nálunk is csakis a lyuknál volt a gond és a pelus volt a baj meg a popsitörlőben lévő anyagok!

(aki a 7 hetesével járt ugyanígy)

2011. nov. 15. 09:30
 13/13 anonim ***** válasza:
Kend be többször Neogranormonnal, az minden ilyen gondra jó. Csak sokan azt várják, hogy egyszer bekenik és mindjárt elmúlik. Próbálj ki többféle pelenkát és szellőztesd meg fürdés után jó meleg szobában.
2013. jan. 2. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!