Használt valaki Garmastan kenőcsöt érzékeny, kisebesedett mellbimbóra? Használt? Tényleg nem kell lemosni a szoptatás előtt?
Én használtam, még a férjem hozta be a kórházba, mert brutál volt, ahogy kisebesedett mindkét mellbimbóm. Szülésznő azt mondta, nem kell lemosni (főleg hogy én még bimbóvédőt is használtam), de én azért lemostam. Ki tudja mi van benne, az újszülött gyomra meg még igen érzékeny.
De maga a kenőcs nagyon jó volt.
Szia!
Én használtam elég sokáig, a babám öt hónapos koráig.Addig 1,5-2 óránként evett, eleinte sűrűbben, cicifüggő volt.A krém nélkül nem tudom mi lett volna.Én nem mostam le, csak letöröltem vizes vattával.
Hasztnáltam, és nagyon jó volt! Viszont mivel igen, le kell mosni szoptatás előtt, kicsit macerássá vált (főleg éjszaka), így áttértem a Bepanthenre, ami szintén nagyon jó, főleg a Bepanthen Plus.
De megnéztem neked a Garmastan tájékoztatóját is, amiben le is írják: "Közvetlen szoptatás előtt a kenőcsöt nedves vattával törölje le a mellbimbóról és környékéről."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!