Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi vagyonnak kell lennie...

Mennyi vagyonnak kell lennie az örökbefogadáshoz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 14:20
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem vagyon,csak megfelelő környezet függő!!!
2011. nov. 14. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom, hogy megvan-e határozva, mennyi vagyonnal kell rendelkezni, de szerintem nincs. Amikor mi adtuk be az igényünket, mindkettőnknek kellett kérni a munkahelytől egy igazolást, hogy mennyi a nettó fizetésünk (férjemnek 130ezer, nekem 100ezer volt). Nem mondott rá senki semmit. Aztán amikor hívtak hogy van baba, nekem már nem volt munkám, munkanélkülin voltam, úgyhogy arról kellett igazolást vinnem. Erre se szólt senki semmit. Szóval szerintem ha rendezett körülmények között lakik valaki, nem kell "vagyonosnak" lennie ahhoz, hogy örökbefogadhasson.
2011. nov. 14. 14:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem dolgozom csak a férjem és neki kb.100ezer ft a fizetése.
2011. nov. 14. 14:34
 4/6 anonim ***** válasza:

Hát az nem lesz túl sok hármótoknak:((((

Egy kisgyerek sok kiadással jár:(

2011. nov. 14. 14:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Mennyi idő után kaptatok babát?
2011. nov. 14. 14:43
 6/6 anonim válasza:
attól függ hogy honnét mert pl az én nagynénémék majdnem 2 évet vértak az unokatesómra de egy ismerősöm már 1-2 hónap múlva a kezében fogta a babát...
2012. márc. 15. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!