Vírusos hányás, hasmenés mennyire viselte meg a babát, aki ezen már átesett?

Szia!Nekem is a babám ebbe szenved,de neki már csak a hasa megy,de nagyon!Normoflort kap napi 3x1 fél ampulla!nekem,a párom van nagyon rossz állapotban!
A doki azt mondta,hogy most ez egy járvány a babák között!
5 hós baba aunykája!
jobbulást nektek!

Mi harom hete talalkoztunk ezzel a virussal, kulfoldon elunk es latogatoban voltunk otthon. Nagyszeru volt.
Az egesz csaladon atment, az unokaocsem volt az elso (ot eves), anyukam a masodik, en es a batyam kovetkeztunk, majd edesapam es a masik batyam, azutan a ket eves unokahugom, az allapotos sogornom es utolsokent az en ot honapos fiam. Epp husvet volt, igy a csalad apraja-nagyja egyutt volt es adtuk-vettuk a virust.
A legtobb felnottnek rovid ideig tartott, par napig, en harom nappal megusztam, csak hasmenesem volt es emelyegtem, de nem hanytam. A ket eves unokahugom harom napig hanyt, majd negy napig hasmenese volt.
Az unokaocsemnek egy hetig tartott es hanyas es hasmenes is volt egyszerre, szerencsere nem szaradt ki.
A babamnak csak hasmenese volt, de az rengeteg. Meg igy is szerencse, hogy nem emelygett, az etvagya normalis volt, itattam sokat, elfogadott mindent ugyanugy, a hangulata is jo volt, csak eppen egesz nap pelenkaztam es oltoztettem. Jo masfel hetig ment a hasa, majd ket nap szunet utan ismet ket napig. Most mar szerencsere minden rendben.
Azt meg hozzateszem, hogy a ket napos javulas alatt meglatogattuk anyosomekat es ket napon belul a negy fos csaladbol harom tappenzen volt az emlitett tunetekkel. Szinte biztos, hogy a babamtol kaptak el, mert akkor nekem masfel hete mar semmi bajom sem volt. Szoval igen, el lehet babatol is kapni. Mondanom sem kell, hogy ezutan a magyarorszagi nyaralasunk hatralevo reszet is emberektol tavol toltottuk, minden baratnak szoltam, hogy csak sajat felelossegre latogassanak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!