Ilyen jó időben adtok babátokra harisnyát a nadrág alá?
Figyelt kérdés
1 éves a kisfiam.2009. máj. 9. 13:37
1/7 anonim válasza:
Én ilyen időben még nadrágot sem adtam rá, illetve csak rövidet.
2/7 anonim válasza:
Én nem adok, 6 hós a fiam. De csak akkor nem , ha tényleg jó idő van. Mondjuk 20 fok felett.
3/7 anonim válasza:
én rövidnadrágban viszem ki,8 hós. tegnap délután az udvaron egy bodyban játszott, rettentően élvezte!:-)
4/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2009. máj. 9. 13:49
5/7 anonim válasza:
az én fiam 15 hós. falun lakunk, kint az udvaron 1 harisnyában és egy bodyban volt, peló nélkül. oda meg vissza volt a boldogságtól. gondolkodtam a rövidgatyán a harisnya helyett, de sokat esik, így a harisnya is védi vmennyire a térdét.
6/7 anonim válasza:
Az én babám is 1 éves,rövidnadrágban és pólóban mászkált a kertben,aztán kint pancsolt is egyet.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Időközben én is rájöttem,hogy nagyon durva lett volna nadrág alá még egy harisnya is!Csak innen a bérházból nehéz megítélni,hogy mennire is van meleg odakint.
2009. máj. 9. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!