Minden nap adjak húst neki?
Figyelt kérdés
Most adtam először husit a babámnak. Ezentúl minden nap kell adnom neki? Vagy elég ritkábban?2009. máj. 9. 13:24
1/4 anonim válasza:
én az elején nem adtam neki minden nap, hetente 2-3szor kapott csak. aztán mikor már egy hónapja ette, akkor egyre sűrűbben kapott.
Valahol olvastam, hogy naponta 2-szer is kéne húst ennie. én ennyire nem viszem túlzásba, még most is van olyan, hogy nem kap minden nap húst.
2/4 anonim válasza:
Én minden nap adok neki egyszer. Azt vettem észre, hogy így sokkal laktatóbb neki az étel. Meg szerintem szüksége is van rá, mert annyit mozog, hogy kell az energia :)
3/4 juditzita válasza:
Nem írtad mennyi idős a babád.
DE a fehérjét pótolhatod sajttal, túróval is..
Azokkal is finom dolgokat lehet csinálni :)
4/4 A kérdező kommentje:
Ja, bocsi. :)
8 hónapos. Most először csak egy teáskanállal kapott csirkemell pépet.
2009. máj. 10. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!