Chicco Go kengurus hordozót használ valaki? Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
4000-5000ft-ért kapnám meg használtan... megér ennyit? Jól ül benne a baba, nem nyeklik-nyaklik? 2 hós kortól ajánlják, tényleg jó neki ennyi idősen?2009. máj. 9. 11:51
1/8 anonim válasza:
Én is most vettem, még nem használtuk, de ha Miskolc környékén laksz most 4500 ft a Tégel babaáruházban. bár erre kicsi az esély hogy itt lakj :)
2/8 A kérdező kommentje:
Hát tényleg nem ott lakom, de vaterán-teszveszen találtam ennyiért. Ha kipróbáltad, írhatnál milyen :)
2009. máj. 9. 12:29
3/8 anonim válasza:
Már egyszer próbáltuk, akkor jól elvolt benne, szerintem szeretik a babák.Vedd meg, majd később legfeljebb eladod ugyanennyiért.
4/8 anonim válasza:
Ja még annyi hogy nekünk azt mondták a boltban hogy 3 hós kortól ajánlják, amikor már tartja a fejét.
5/8 anonim válasza:
Szia, nekünk van ilyen kengurunk, a baba szeret benne lenni, nekem jó a tapasztalatom vele kapcsolatban. Igaz mikor hideg volt nem tudtam használni, mert a vastag ruhában nem fért bele a kislányom, de az is lehet, hogy csak én voltam béna. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Ha vastag ruhában nem fér bele, akkor nem lehet jó túl sokáig... ha eljezd "hurkásodni" már ki is növi? Na mindegy, szerintem meg fogunk vele próbálkozni. Ez az egyetlen ami elfogadható áron úgy néz ki mint a komolyabbak (BabyBjörn és társaik... kár hogy 20e ft körül vannak)
2009. máj. 9. 15:40
7/8 anonim válasza:
előző vagyok, z én babám már elég hurkás, de simán belefér még, állítható a lábrésze, szerintem nyugodtan vegyél. :)
8/8 anonim válasza:
Szia!Én most vettem ilyet 5490ft-ért a babyplanet.hu oldalon.Már ki is próbáltuk imádja a picikém.bár nem hagyom benne sokáig,mert még csak ma 3 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!