Ekcémás bőrre mit használtok?
Figyelt kérdés
2009. máj. 9. 10:40
1/7 anonim 

válasza:

Szia.Nekünk a könyökénél, és bcg oltás lett ekcémás,megmutatam a dokinak és irt fel egy tégelyes krémet amit ugy kell keverni,de általában van készen a patikákbanezzel kenegettem reggel és este,3 nap alatt elmúlott.szerintem ne kisérletezgess más krémekkel,én is próbálkoztam mindennel,ez használt csak.és 600 körül volt az ára,de sokáig elég lesz.Remélem tudtam segíteni.
2/7 anonim 

válasza:

Nekünk Eucerin piros kupakos fürdetőolaj használatát követően teljesen megszűnt az ekcéma probléma. Annyira bevállt, hogy a mai napig azt használjuk, és én is áttértem rá.
3/7 anonim 

válasza:

Nekünk a doki három dolgot írt fel. Egy fürdetőt, egy krémet, amivel az ekcémás részeket kellett kenni. és mikor eltűntek, akkor egy hámosító krémet kellett használni, mert az előző nagyon kiszárította a bőrét. Kb másfél, 2 hét alatt helyrejött szerencsére.
4/7 anonim 

válasza:

Én magamon tesztelem az Atopiclairt, tök uj, szteroidmentes, vény nélkül kapható. Eddig lipobase repairt használtam a bébire, de a 4 hós kortól adható gyümidesszertben citrusfélék vannak, abból evett két adagot, jól kijött tőle az ekcéma a bőrén. Hathós mult egyébként.
5/7 anonim válasza:
Nekem is volt ekcémám kiskorom óta, nagyon sokat szenvedtem vele, 2 éve az alkaromon 10 centis gennyező pikkelyes ekcémafoltom volt, és a Zepteres Bioptron lámpával lámpáztam 1 hétig, napi 2x 7 percig, és két éve!! elő se jött, máshol se, csak ajánlani tudnám a Bioptron lámpát, elég drága, így ha nem tudjátok megvenni(amúgy nemcsak ekcémára jó) akkor van sok helyen kozmetikában is!
Remélem tudtam segíteni!
6/7 anonim válasza:
Exxema repair a legjobb szerintem erre. Legalábbis hosszabb időre ez használható biztonsággal.
7/7 anonim válasza:
Igyekszünk fürdés után testápolóval rendbentartani (Sanatopic testápoló), ha nem sikerül, akkor bőrgyógyász által felírt gyulladáscsökkentő krémmel kezeljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!