Mit csináljak? Kisfiam nem akar aludni, se délután, se este, ha elalszik is fél óra múlva fel kel?
:)
Örülök, hogy megoldódott. Most már tud aludni szegényem. Ügyesen megtanítottad neki. Gratulálok.
Köszönöm kedves Kommentelő! Nálunk is bevált a dolog! Meg neked is köszönöm kedves Kérdező, h feltetted a kérdést, különben talán sose olvasok erről.
Igaz, h nálunk kicsit másabb a helyzet, mint a kérdezőnél, de a módszer így is működik. 21hós fiam már egy hete délben és este is ordítva sírta magát álomba. Altatni nem hagyja magát, mert csak bohóckodik. Ezelőtt soha semmi problémánk nem volt, csak elköszöntem tőle, rázártam az ajtót és már aludt is. Aztán villámcsapásszerűen kifordult önmagából, és nem akart aludni menni. Már mindent bevetettem, mikor tanácstalanságom miatt itt kezdtem keresgélni. Úgy látszik nálunk a kulcs az elköszönésben az "anya is fáradt, anya is megy aludni" volt. Mondtam én, h "jó éjt" meg stb. ahogy ezelőtt is, de esze ágában se volt maradni az ágyban. Tegnap délben még sírva aludt el. Akkor olvastam itt a módszert. Este hozzá is fűztem az elköszönéshez, és láss csodát!, egy nyekkenés nélkül befeküdt az ágyába. Az tény, h még egy óra múlva is hallatszott néha, h ébren van, de nem sírt, és ez a lényeg. Tényleg hihetetlen, h mekkora erejük van egyes szavaknak!
Nemrég tettem le, most is hallom, h még nem alszik, de megint nem sírt, pedig hangot is adott neki, h nem akar aludni menni. Egész nap ébren bírna lenni ha rajta múlna, viszont 5után már akkor kezelhetetlen.
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!