Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szóvá teszitek ha valaki...

Szóvá teszitek ha valaki mosatlan kézzel akarja fogdosni a babátokat? És mit mondtok?

Figyelt kérdés
Megmondom őszintén én utálom ha fogdossák a gyerekem. Főleg ha még kezet se mosott az illető. És amit talán még ennél is jobban utálok amikor ölbe akarja venni pl. a szomszéd vagy ritkán látott rokon. Megengedem de csak azért mert nem tudok mit mondani. Egyébként meg majd szétvet az ideg. Csak én vagyok ilyen hülye?
2009. máj. 8. 20:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem zárd egy oxigén sátorba, hogy ne puszilgassák, és ne fogdossák.
2009. máj. 8. 23:02
 12/15 anonim ***** válasza:
Amikor pici volt én is mindig szóvá tettem. Kb 4 hós korától nem foglalkozom ezzel. Persze ha valakinek láthatóan koszos a keze, azt megkérem, hogy ne nyúljon a babához. Egybként most fél éves, mindent a szájába vesz, egy csomó bacival megismerkedett már, de ettől függetlenül teljesen egészsége. Most már lehet fogdosni, símogatni, amíg a babának tetszik. Egy vaéamire harapok, az a beteg ember, ha a baba közelébe merészkedik.
2009. máj. 8. 23:13
 13/15 A kérdező kommentje:

Az én babám még csak 11 hetes. Szerintem ő még nem az a kategória akinek annyira ismerkednie kéne a bacikkal. Bőven elég neki amit tőlünk kap.

Különben lehet, hogy azért harapok az ilyenekre mert 4 hetes korában anyósom feljött vidékről 5 napra "segíteni" de már köhögve. 3.naptól már olyan beteg volt, hogy hihetetlen egész nap tüsszögött meg köhögött, fújta az orrát de nem ment volna haza. Azt mondogatta, hogy ő nem beteg. Mire eltelt az 5 nap már tuti láza is volt. 2 nap múlva én is beteg lettem, 10 nap múlva a baba is, kórházban kötöttünk ki vírusos torokgyulladással. Ezek után úgy érzem, hogy sajnos némelyik embertől tényleg van miért félni.

Az oxigénsátorosnak még biztos nem volt kórházban az újszülött gyereke. De szívből kívánom, hogy ne is tudja meg milyen az.

2009. máj. 9. 11:21
 14/15 anonim ***** válasza:

Ezért is írtam, hogy egy idő után a mosatlan kéz kevésbbé gáz, de a beteg emberre harapok. Remélem az anyósodnak jó lelkifurdalása van, hogyilyen hülye volt, te pedig sajnos a magatok kárán, de megtanultad, hogy mit kell a beteg embernek mondani, aki babázna a gyerekeddel és nem érti meg, hogy nem kellene: Legyél kedves és menjél el a gyerekem 10 méteres közeléből, de AZONNAL!!!

Sajnos vannak olyan emberek, akik nem értenek a szóból, na ott kell szépen megfogni a gyereket és otthagyni őket. VAgy ha téged látogatott meg egyszerűen kirakni a gyerek szobájából, majd a lakásból. HA ez nem megy elmenni sétálni a babával és megkérni, hogy csukja be az ajtót maga után, ha elment.

Merd kinyitni a szád, ha gyerekedről van szó, főleg, ha ilyen emberek vesznek körül. Az udvariasság - vannak olyan helyzetek - nem célravezető, amikor nem tudsz megszólalni gondolj a kórházban töltött napokra!!

Sok sikert ebben!!

2009. máj. 10. 10:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát az sem semmi amit irtál hogy az anyós betegen 'segédkezett' 5 napig....az ilyet agyon kéne ütni már bocsánat.te gyereked,nyugodtan megmondhatod akárkinek,ha te valamit nem látsz helyesnek,az én babám még csak május végén fog születni,de biztos hogy én sem fogom hagyni az ilyesmit.
2009. máj. 11. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!