Túl sokat adtam neki? vagy allergiás?
Én csak azt tudom mondani, hogy a nővérem később lett allergiás rá, de ő korábban kapott, valszeg azért. Neki mindig csalánkiütései lettek tőle.
Én 1-2 hónapig nem adnám, és utána újrapróbálnám. Lehet, hogy most még érzékeny rá.
Tojást nem tudom.
A tejnél így van, ill. sok zöldségnél, gyümölcsnél is (pl. paradicsom).
Én a fehérjét nem adnám még 4-5hónapig! A sárgája mehet..
Tojás: ha fehérjét bontasz mindig van benne a nyers állapotban egy fehér göböcske, a kiscsibe azon keresztül veszi fel a b12-vitamint így ha az emberi bélbe kerül onnan kivonja a b12-t és távozik a széklettel...ezt még magadnak is vedd ki a fehérjéből..csak megjegyeztem-de még ne add a babádnak.
A problémát a fehérje is kiválthatta, de lehet csak szimplán megcsípte a bőrét..
Spenót és sóska max heti 1szer 3 éves korig, mert ebben a kettőben van egy olyan anyag ami halmozódhat a szervezetben és intoleráns, esetleg mérgező hatást vált ki..
Annyi vas nincs abban hogy megérné...
Legjobb spenót: Profi bolt mirelit változat esetleg tápszerben főzve, vagy vízben, sűrítésnek sinlac...ha vízben főzöd fagyaszthatod, mindig evés előtt adj hozzá sinlacot.
Fokhagyma még pár hónap múlva!
Üdv, húgom a dietetikus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!