Marcell név - nektek tetszik?
Úgy néz ki, kisfiunk lesz (van már 1 kislányunk, Dalma ). A Párom a minap azt mondta, legyen Marcell. Amíg kicsi, addig Marcinak lehetne hívni, amikor nagyobb és komolyabb, akkor Marcell. Egyelőre "ízlelgetem" ezt a nevet. Nektek tetszik?
Az apuka vezetékneve rövid, 5 betű, hangzásban illene.
Így hívják a fiam, imádom ezt a nevet. :)
24. hétig másik név volt, a család is tudta már, amikor Karácsonykor apa felkiáltott, legyen Marcell! Oké, megegyeztünk.
Nemrég feltettem egy kérdést, milyen jellem a Marcell baba általában. Hát csak az eleven, csintalan, akaratos válaszokat kaptam, ugyanakkor nagyon tanulékony, okos. Már jó pár hónap eltelt azóta, és én is ezt tudom mondani: egész nap meg sem áll, ha akar valamit, nagyon akarja, pedig nincs elkényeztetve, viszont hihetetlen gyorsan tanul.
Nekem is egy akaratos, hiperaktív Marcellom van:)
Ma már nem adnám ezt a nevet. Gyakori eléggé és megfigyeltem, hogy a rosszkisfiú szinonimája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!