Ha alul kibùjt a 2 fog utàna melyik következik?
Lányomnak 1 jött ki alul, majd kettő felül és csak utána jött ki a második alsó szemfog. Ezek után pedig felül jött ki az ötödik fog (jobb felső szemfog mellett).
Ez kb. 2 hónap alatt történt meg, azóta eltelt lassan 3 hónap és nem jönnek a fogak, bár már fehér több helyen az ínye.
fiamnak a felső szélső metszők jöttek, 1 hónap múlva.
Most olyan, mint egy kis vámpír. :D
Kislányomnak 5,5 hósan bújt ki az alsó 2 foga 2 nap különbséggel.1 hónapja bal oldalt alul fehérlett az íny, azthittem közvetlenül mellett jön a következő alul.Majd október 28-án elkezdte kocogtatni a fogait én meg csodálkoztam, hogy ha csak alul van foga akkor hogyan kocogtat?Megnéztem de nem látszott semmi felül.
Másnap csikorgatta, akkor már látszott a sarka a felső fogacskának.Tegnap kibújt a mellette lévő is.
A 10. hónapját töltötte be a lányom, tehát nálunk 4,5 hónap telt el az elsó2 és a felső 2 foga között :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!