Melyik fog kibújása következik, ha alul van 2, felül 4?
Figyelt kérdés
Köszönöm a segítséget! Első baba és nem tudom, hogy jönnek sorba.2011. máj. 2. 15:21
1/3 anonim válasza:
Nálunk az alsó 2-2. metsző bújt ki ilyenkor, meg úgy tudom, alapból ez a sorrend, de lehetnek eltérések. Szóval hamarosan fent is, lent is 4 fogacska lesz. :)
2/3 anonim válasza:
Nálunk pont így vannak a fogai, vártam hogy majd alul nőnek, erre fönt és hátul jött egy rágófog. Nem ez a normál menet, de látod, bármi lehetséges fogzás terén:)
3/3 anonim válasza:
Az én fiamnál is ez volt a felállás, és jött 4 hónap szünet. Már idegesített, hogy miért nincs még újabb foga, és elkezdtem áttapogatni a száját. Hát akkor már az két alsó fogacska mellett is megjelent 1-1 következő. Úgy, hogy észre se vettük! :)
Szóval nálunk alul jöttek a következők, és most alul-fölül 4-4 foga van.
És most küszködünk a rágó fogakkal... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!