Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más bébije is üvőlt fürdetésnél?

Más bébije is üvőlt fürdetésnél?

Figyelt kérdés
12 hetes bébim amíg olajozom és a kádba van semmi probléma nincs,mihelyst kiveszem a kádból,addig üvőlt míg fel nem öltöztetem!nem tudom a figyelmét semmivek sem felkelteni,mert becsukja a szemét és olyan hangos hogy nem tudom túlkiabálni!
2009. máj. 8. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nekünk az elején semmi gond nem volt,aztán jött egy Pál fordulat mikor elromlott a vízhőmérőnk és sztünk kicsit melegebb lehetett a víz..kb 2hónaposan..de nem volt vészes..de ez csak feltételezés részünkről és a kis pasink kb 2hónapig csak üvöltött,aztán váltottunk.Olvasgattam és rátaláltam egy cikkre ami arról szólt,hogy vannak babák akik csak hason szeretnek fürdeni,mivel máshogy nincs biztonság érzete.a te babád 12hetes most kezd nyiladozni és most kezdi felfedezni a világot maga körül érthető ha nem tettszik valami...szval elkezdtük hason fürdetni és kb a 4-5dik fürdés után csend lett és azóta imádja a pancsit.Most már nagy 10hónapos de egy mukk sincs,Öltözéskor én a kezébe adok egy baba fogkefét-dmben lehet kapni babylove-os 3dbos szett nagyon klassz és azzal el van.nem azt mondom nekem is sokszor türelmetlen már a végén de akkor mást vetek be,játékot stb..sztem próbáljátokki ,hogy lefoglaljátok valahogyan ha kijött,mi hülyéskedünk is..ja azt hozzá kell tennem mi első perctől kezdve befűtünk neki és sosem fázott utána.Kb 27fok van fürdéskor.mai napig befűtünk ha hűvösebb van.Nagyon meg tudjátok fázítani ha nem ezt teszitek amit nem most később fogtok észlelni.meg is fososodhat és ez komoly.tehát ordíthat attól,hogy a meleg vízből kiveszed kint meg hideg van neki.Mindenképpen fűtsetek rá.az én fiam a legnagyobb melegben született júliusban de olyan fázós volt és mai napig az,hogy több réteg ruha kell rá.És mondhatják sokan,majd hozzá szokik.Hülyeség.te sem szokod meg ha fázós vagy és az egyik legrosszabb dolog az éhség után a fázás sztem....próbáljátok ki.Oka van egy ilyen picinél ha sír,meg kell találni az okot!!!10hós baba mamája
2009. máj. 8. 21:13
 12/15 anonim ***** válasza:
mi már 1 évesek vagyunk és nálunk is így van, sőt minden pelenkázásnál és öltözködésnél. Tehát nem az a problémája, hogy fázik, mert mi még most is folyamatosan fűtünk a szobájában, fürdésnél pedig extrán. egyszerűen nem szereti ezt a ceremóniát. ja és a kisbabák sokáig nem érzik, hogy fáznak, csak a bőrük érzékeli, de ő nem.
2009. máj. 8. 21:56
 13/15 anonim ***** válasza:
Nalunk semmi gond nincs addig a percig amig el nem kezdunk oltozni.Jon a hiszti,semmivel nem tudom lefoglalni csak egy kis ideig.A vegen amikor patentolom a rucit,az a csucs.Mintha a legfajdalmasabb dolog lenne a vilagon.Mar csak mosolygok rajta.Varom mar,hogy beszelni tudjon,es elmondja mi olyan fajdalmas benne.6 hos baba anyukaja.
2009. máj. 8. 22:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Szintén ez a helyzet. Én arra gondoltam, hogy jó meleg van + nedves a bőre, hiába törlöm csontszárazra, fürdés után felpuhul + ráhúzok vlm kellemes hosszú bodyt, meg hálózsákot + a nejlon pelenka.... ha jobban belegondolok én is üvöltenék.
2009. máj. 8. 23:18
 15/15 anonim ***** válasza:

sziasztok! nálunk is hasonló a helyzet, de szerencsére van egy dolog, amivel "ki tudom kapcsolni".

a fiam imádja az Egyszer egy királyfi... című dalt, bármilyen körülmények között megnyugszik rá. így aztán fürdés után anya balladát vonyít... és utazás közben is, ha a baba unja a banánt...

gondolhatjátok, legutóbb 130 kilométeren keresztül nyomathattam a nótát. ha abbahagytam üvöltött, ha mást énekeltem üvöltött.

csak ez az egy jön be neki :)

2009. máj. 9. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!