Más bébije is üvőlt fürdetésnél?
Figyelt kérdés
12 hetes bébim amíg olajozom és a kádba van semmi probléma nincs,mihelyst kiveszem a kádból,addig üvőlt míg fel nem öltöztetem!nem tudom a figyelmét semmivek sem felkelteni,mert becsukja a szemét és olyan hangos hogy nem tudom túlkiabálni!2009. máj. 8. 20:19
1/15 anonim válasza:
10 hónapos a babám és a mai napig ezt csinálja.
Hiába mondjuk neki, hogy "Nem unod még?", nem unja. :)
2/15 anonim válasza:
szia! az én 12 hetes lányom is ezt csinálja. Szeritem:
1:Fázik
2:éhes
3:utál öltözni
és még éhes is:))
3/15 anonim válasza:
10 hónapos és még mindig?
Ááá, az én kispasim 14 hetes, ugyanazt csinálja.
Azt hittem ez is elmúlik,az első két hétben az egész fürdetésnél is így bömbölt(azóta azt már szereti) Szörnyű, úgy csinál legalábbis mintha a bőrét nyúznánk:(
4/15 anonim válasza:
Első vagyok.
Jön még (lehet) 1 hónap amikor a vízet is utálni fogja és akkor fürdés közben is fájdalmasan ordít, majd azt abbahagyja, és igen, az öltözést utálják annyira! :)
5/15 anonim válasza:
Hát lányok, el kell hogy keserítselek benneteket, de a lányom 1 éves, és ugyanez van. Imád fürdeni, de ha kiveszem, és elkezdjük az öltözést hatalmas műsor van. Most már nemcsak üvölt, hanem dobálja magát, és menekül is. Utál öltözni, fáradt és nagyon kéne már neki a cici. Hiába mondjuk neki, hogy hiszen minden nap ez van, nem szoktad még meg? Akkor is fel kell öltözni, majd utána lesz cici, stb, stb. semmi sem használ.
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem érdemes túlkiabálni a babát, ha üvölt. Úgysem használ. Mi azt vetettük be, hogy a pelenkázó fölé akasztottunk egy felhúzható zenélő akármit, és amikor a vízből kijön, felhúzzuk, és addi zenél, amíg fel nem öltöztetem. Az utolsó patentoknál már kicsit izgága, de addig nagyon jól leköti, sőt most már tudja, hogy a víz után ez következik. 14 hetes
8/15 anonim válasza:
mi meg azt szoktuk mondani ha ki vesszük a kádbol -mosmár szabad sírni :))
9/15 anonim válasza:
Az én kicsikém is ezt csinálta,amíg ki nem próbáltam a hajszárítót.Egyes fokozaton szárítom őt,de persze csak messziről.Imádja a hangját és jól esik neki a meleg.2 hetes koráig visított ha kivettem a vízből,de amióta így szárítom még egy hangját sem hallottuk.Most 3 hónapos.Egy próbát megér!Írjatok majd!
10/15 anonim válasza:
Szintén ugyanezt csinálja a lányom.
Utál öltözni és várja már a cicit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!