Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos babám nappal ha...

2 hónapos babám nappal ha elalszik, lerakom és már 10-15 perc múlva ébred is fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ez naponta legalább 4-szer előfordul. Mit csináljak, mert már kivagyok idegileg.
2009. máj. 8. 17:09
 1/5 anonim ***** válasza:

10 hetes a lányom, nálunk ugyan ez van. Elalszik ölben, mihelyst a feneke a kiságyt éri felkel, s vigyorog!

Most az megy, szoptatós párnán szoptatok a kanapén a tv előtt, bealszik ölben, ott is marad, én meg közben tv-zek. 1 órát így kibírunk, utánna már le tudom rakni,mert annyira mélyen alszik addigra. Este annyira fáradt, nem kel fel ha lerakom.

2009. máj. 8. 17:15
 2/5 Nikcsi ***** válasza:
Hogy altatod?
2009. máj. 8. 17:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Kézben altatom mert máshogy nem alszik el.
2009. máj. 8. 17:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ne altasd akkor ölben.

Nekem a két honapos pici lànyom baba hordozoba van,abban ringatom,és ugy alszik el.Akkor màr nem kell megmozditanom:)

Az is fontos hogy ne legyen zaj,arra is megriadhat.

Meg még jobb ha kicsit sötétitebb szobàban altatod.

De ha kiviszed a levegöre egy orahosszàra akkor is jol bealszik,vagy ha jollakatod,és ugy altatod!

Nekem ezek vàltak eddig be:)

2009. máj. 8. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
Miért kell altatni őket? Vagy csak én vagyok szerencsés, hogy elalszik magától ha fáradt? Én addig hülyéskedek vele amíg annyira fáradt lesz, hogy két vigyorgás közben elalszik és azt csinálok vele amit akarok, nem ébred fel. Nem lehet, hogy azért nem alszanak rendesen mert nem is fáradtak?
2009. máj. 8. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!