Az baj ha kifőzés után a játszócumiban vízcseppek maradnak? (sehogy nem tudom eltüntetni belőle őket)
Első baba? :)
Ennyire nem kell rágörcsölni erre,nem lesz két csepp víztől semmi baja.
Amúgy ha kirakod száradni,hamar leszárad.
Nem, nem baj.
Én csak lemosni szoktam néha, de akkor is bele megy. Nem teljesen zárt, ezért tud belőle a levegő is kimenni, amikor szopizza.
Kiszárad egy idő után.
Az elsőnél én is mindent sterilizáltam,ha leestett a frissen mosott ruha a földre újra kimostam,minden használat után sterilizáltam a cumikat,cumisüvegeket,stb. az lett az eredménye,hogy amikor elkezdett kúszni,akkor olyan szájfertőzést kapott,hogy nyelni alig tudott.
A másodiknál már nem követtem el ezt a hibát,ha a rágóka,cumi leesett a földre,megmostam/megmosom csapvíz alatt és adon neki leszárítás nélkül,neki nem volt szájfertőzése.
:)
Nekünk még nem volt olyan cumink, amibe ne menne bele. A nyála is mindig belemegy, mikor fogzik, akkor nyomogatva mosom el, vizet engedve bele, és kinyomva, és utána főzöm ki.
Nem lesz tőle baja, pláne hogy forralt víz ment bele. De tedd meleg helyre, hamar kiszárad.
Ez most komoly?:)
Az utolsó válaszoló jól írta, forralt víz van benne. Mivel főzted, bármi ami benne van (nyál, víz) ugyanolyan hőmérsékletű , mint a körülötte lévő forrásban lévő víz, így egyértelműen steril az egész cumi. Ez a forralás lényege.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!