Kinézetre, külsőre olyan lett a gyermeked, kisbabád mint amilyennek elképzelted amikor még a pocakodban volt?
Ha terhes kismamákkal akik nagyon jól tudnak rajzolni lerajzoltatnánk, hogy szerintük, hogy fog kinézni a születendő kisbabájuk arca, szeme, mindene, akkor elképzelhető, hogy egy az egyben annak a babának az arcát rajzolnák le akit a szívük alatt hordanak?
Tehát amit egy anyuka elképzel, hogy milyen lesz a baba, az tényleg olyan lesz?
Lehet, hogy van az anyáknak egy ilyen képességük, hogy meg tudják mondani, hogy milyen lesz a baba?
Neked olyan lett a babád mint amilyennek fejben elképzelted vagy teljesen más lett mint gondoltad?
Én sokszor elképzeltem..de nem konkrét arcocskát,hanem h szeretném ha nagy haja lenne és barna a szeme..stb.
Sokszor megcsodáltam bepanten reklám babáját,ahol egy hatalmas hajú babát tartanak a "szülők" a tenyerükben:))
És hát minden vágyamat felülmúlta..a kórházban csodájára jártak a hatalmas fekete haja miatt,és gyönyörű kis pofija miatt,jah és kislány ,mert titokban kislányt szerettem volna,nem mintha kisfiúanak nem örültem volna:)
Van olyan sima uh-os kép amin teljesen olyan a sziluettje,amilyennek született.
Szerencsés és büszke anyuka vagyok minden tekintetben:)
A színeit képzeltem el, és azt hogy milyennek nem tudnám elképzelni (arcforma, haj, stb.) - és 100%-ig bejött, pontosan olyan, amilyennek elképzeltem.:)))
A 4D-s képekre inkább csak az arckifejezésekben hasonlít, az egyiken olyan csibészesen vigyorgott, pont ilyen csibész kisfiú most 7 hónaposan is.:)
Nem képzeltem arcot, csak vártam, hogy meglássuk. Kis manóarca volt és hatalmas szemei. Most nem hencegésből, de a csecsemősöknek ő volt a kedvencük, mert olyan kis cuki volt, ők mondták. De tényleg, szerintem is volt néhány baba, akik szegénykék olyan kis csúnyácskák voltak... bár ugye mindenkinek a magáé a legszebb.
Egyébként meg tiszta apja, csak lányban, aminek külön örülök, mert az apja jobb pasi, mint én nő. :) Szép kislány és sokszor dicsérik is, ha megyünk az utcán. És pont olyan hisztigép is. :)
Olyan szívesen megnézném mindenki babáját...olyan jó olvasni ahogyan írtok..!
persze anyukák vagyunk és mindenkinek a maga babája a legszebb...de tényleg vannak olyan babók is akik nem olyan szépek..de miből lesz a cserebogár???:) mire felnőnek olyan sokat változnak
Lehet,hogy egy kevésbé szép babából angyali lesz nagyobb korában és fordítva...
Mindenkinek gratulálok a babájához igy láttatlanban is!
De nagyon sok kedves anyuka is van itt és tuti,hogy nagyon szépek is vagytok...mert hát valakire kellett "ütni" annak a bébinek...na jó esetleg apára:DDD
az sem gond ha miattuk sem kell szégyenkeznünk ugye:DDD
Az én leánykám is "apjalánya"...szépek mind a ketten...:)
Nem is tudom melyiküket féltsem jobban..:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!