Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudok venni 200 ft alatt...

Hol tudok venni 200 ft alatt bébiételt (konzerv)?

Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 11:27
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
13%

Miért akarsz 200ft-alatt bébiételt venni???

Jézusom,mi lehet abban...?!Azt adnád oda a bébinek???

Inkább csapj hozzá még 300-at és 500ft-ből pár adag főzit tudsz neki gyártani FRISS zöldségből!

2009. máj. 8. 11:29
 2/24 anonim ***** válasza:
88%
Szia. A Kecskeméti bébiétel 219 ft a Coop-os boltban.
2009. máj. 8. 11:31
 3/24 anonim ***** válasza:
37%
Ja, és az olyan bunkókkal, mint az 1. válaszoló, ne foglalkozz!
2009. máj. 8. 11:32
 4/24 anonim ***** válasza:
13%

Te kit bunkozól te PRIMITÍV????

Mert megkérdeztem,h miért akar konzervet adni a gyereknek a friss zöldségből készűlt főzi helyett?

Inkább nem is írom le amit rólad gondolok,mert kiakadna a gép,te.....!!!!!

2009. máj. 8. 11:37
 5/24 anonim ***** válasza:
75%

nem volt az olyan bunkó válasz sőt jó!

Ha nem utazáshoz kell, tényleg tudsz főzni 500 ft-ból egyszerre 5 adagot, de lehet többet is, és lehűtöd. Ez is egy jó ötlet 200 alatti kajára. Bár nem konzerv.

2009. máj. 8. 11:38
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
főzeléket nem nagyon tudsz venni 200 alatt, gyümölcsöt univert tudsz ennyiért venni. A főzik 210-250 között vannak...mondjuk ez attól is függ hány hós babának kell. Tescóban szoktam venni
2009. máj. 8. 11:50
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Lidl-ben nézz szét, a 6 hósaknak való ott most akciós.

Bár nem írtad, milyen idős babának kell.

2009. máj. 8. 12:03
 8/24 anonim ***** válasza:
90%
Az én babám sem akarja a saját főztömet megenni...Ezért kap üvegeset! Mit hurrogtok itt ezért? Amúgy a tescóban sztem most nagyon drága, én a dm-ben szoktam venni (ott sem mind olcsó, de van néhány ami az).
2009. máj. 8. 12:11
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Miért bántjátok egymást? Én egy egy éves kislány anyukája vagyok és a mai napig csak igen ritkán és csak igen nehezen fogadja el a főztömet a babám. Tápis baba öt napos korától. Most már könnyebb a helyzetem mert lassan kóstoltatom vele a mi kajánkat is de igen rossz evő baba volt mindíg. Még a konzerves bébikajából sem mindegy hogy milyet adok neki mert egy csomó ízűt nem eszik meg! Válogatós, finnyás, ki minek nevezi. A lényeg. Sajnos vannak ilyen babák, én is vettem külön baba fazekat, szűrőt, fakanalat, vágódeszkát és tele van a fagyóm a neki készített finomabbnál finomabb ételekkel melyeket a Devics Józsefné féle babaszakácskönyv alapján készítettem el számára. Mégsem eszi. Ez van.

Kedves kérdező ha van a lakóhelyedhez közel Müller nevű üzlet akkor ott találsz nagyon jó áron Hipp bébiételeket, igaz valamivel több mint 200 Ft de én már vettem ott 195 Ft-ért is bébiételt csak sűrűn kell járni és figyelni az akciókat. Amúgy 200 Ft alatt nem igen lehet megúszni. A DM-ben is jó áron vannak, a Kecskeméti, Univer, Hipp én ezeket szoktam venni. Figyeld a szórólapokat, de a Müllerben sokkal több a választék és jobb az ár is. Tudom milyen nehéz anyagilag ezt bírni de a baba a fontos és az ő döntését el kell fogadnunk. Ha csak azt eszi akkor ez van. Minél nagyobb lesz annál jobban tudjuk majd rászoktatni őket a mi kajáinkra. Addig is kitartás. És próbálj meg cselezni. Én minden héten bepróbálkozok a saját kajámmal is nála és van hogy sikerrel. Csinálhatod azt is hogy kevered a saját főztödet az üvegessel, először csak kissebb arányban és így emelni az arányokat. De az én lányomat csak egyszer tudtam így átverni. Sok sikert és kitartást.

Első válaszolónak pedig csak annyit üzennék, hogy ő biztosan szerencsés a babájával és elfogadja az általa készített ételeket, de ez nem jelenti azt, hogy más babája is ilyen jól evő baba. A véleményedet is megoszthatod csak nem mindegy hogy milyen stílusban teszed. Üdv.

2009. máj. 8. 12:30
 10/24 anonim ***** válasza:
87%
Kedves első! A stílusod miatt vagy bunkó, semmi másért!
2009. máj. 8. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!