Szerintetek kicsi a babám?
Figyelt kérdés
Igény szerint szoptatott, anyatejes kislányom, pont a napokban 7hós (már táplálom hozzá, de nehezen fogadja). 2800al született és 50cm-el. 2650-el jöttünk haza. Hízások:380gr, 800gr, 680gr, 480gr, 380gr, 300 gr. 6 hó közepén duplázott. Most 63 cm és 6kiló. Boldog, és ügyes baba(kúszik, kapaszkodva feláll, ha ültet(ném) ül(ne),négykézláb hintázik) a védőnő is mindent rendben talál. viszont a 3hó-s babákra való ruhákat hordjuk! én alacsony vagyok, de a párom viszont magas, nem tudom genetika van-e a dologban. főként olyanokra lennék főleg kiváncsi, akik szintén anyatejes kislány babák (bár tudom h nem ugyanúgy fejlődnek a babák)2011. nov. 8. 01:01
11/12 krisztivan válasza:
Ne foglalkozz mással,minden baba máshogyan fejlődik.Sajnos én is már mondtam azt másik anyukának hogy milyen pici a babája,de mindig elnézést is kértem.A fiam mellett minden baba "kicsi"volt.Ő 7 hósan 8100gr és 70cm volt.Viszont 4430gr és 61cm született.Nekem akkor tényleg picinek tüntek a többiek de tudtam hogy az én fiam a nagyobb az átlagnál.Mostmár 14 hós és pont átlagos fiucska lett.
12/12 anonim válasza:
Én is mindig megjegyzéseket tettem a védőnői váróban a fiammal egykorú, (ámde pici) lányokra. Mármint a megjegyzés annyiból állt, hogy "de picike...". Az én fiam egy bumszli, tenyeres-talpas kissrác, mindig nagyobb volt a "kelleténél". Most még nincs 2,5 éves, és 18 kg... Ő ilyen alkat, meg persze étvágya is van. Hát senki se lepődjön meg, ha egy fiús anyuka rácsodálkozik egy pici lányra :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!