Nálatok bevált a borostyánlánc? Ma tettem fel a kisfiamnak, szörnyen kínlódik valószínű a fogak miatt 4 hónapos.
Ennyi erővel varázsigékkel is próbálkozhatsz, kb pont ugyanannyit ér, a különbség annyi, hogy attól nem fulladhat meg. Néha az az érzésem, hogy visszamegyünk a sötét középkorba...
Inkább a gyerekorvost kérdezd meg, hogy mivel segíthetnél a babádon.
Első vagyok. Ezt én sem értem, hogy tapasztalatot kérdeztél, azt mondtam el erre szépen le lettem pontozva. Éjszakára is volt egyébként rajta, nem fulladt meg de nem is használt semmit, pedig nem 3ezerért vettem..
Nurofent nyugodtan adj neki, hisz az fájdalomcsillapító a fogzás pedig egy nagyon fájdalmas folyamat. Semmi baja nem lesz tőle, nem kell mindig adni csak amikor nagyon szenved. A dentinox pedig nem gyógyszer. Ez szimplán elzsibbasztja az ínyét, így nem érzi a fájdalmat.
Igen, bevált!
És NEM BALESETVESZÉLYES!!!!
Álljatok már le ezzel a hülyeséggel!!!
Ha megfelelő méretű lánc van a gyerek nyakában, nem lehet semmi baja. Miért kell ilyen baromságokat írni, és megbántani, sértegetni azt, aki beleteszi a gyermeke nyakába?
Csak a kérdésre kell válaszolni, nem kioktatni, okoskodni, lehurrogni a kérdezőt!
Nem azt kérdezte, hogy mi a véleményed, hanem hogy bevált-e?
Úgy látszik, bajok vannak a szövegértéssel.
(Egyre többször tapasztalom sajnos)
Èn olvastam ròla ès ùgy döntöttem, igen, veszek! Nem tudatlanul ès nem azèrt hogy megfulladjon a kicsim!!!!! De a szemek egyenkènt vannak csomòzva a babalàncon, elöl-hàtul, magyarul egy szem se lenyelhetô ill. a rövid lànc hogy tekeredne a nyakàra??? - errôl ennyit.
Igen, segít, hasznàl nàlunk de olvastam hogy tanàcsos fogzàs idejèn naponta egy percre enyhèn folyò víz alatt lemosni. Mivel illòolajat bocsàjt ki ès "begyûjti" a negativitàst tisztítàs utàn ùjra jobban hat. Ugyanùgy mint a màs kövek, azokat is tanàcsos tisztítani.
Nemcsak fàjdalomcsillapítò, fogzàst könnyítô hatàsa ismert de nyugtatò, immunerôsítô hatàsû is!
Ez ugyanolyan privàt dolog, (nem megfullasztani akarjuk) hogy ki tesz a gyerekère minthogy milyen nevet vàlaszt vagy milyen ruhàt ad rà!
Szèp napot! :)
Még egyszer irok a megfulladás miatt: egy közeli rokon kisgyereke fulladt meg majdnem ilyen lánctó, pedig az is egyenként volt csomózva és nem volt laza.
A baba háton fekve aludt rendszeresen, és álmában sokszor addig mocorgott, amig egyre feljebb csúszott az ágyban (a feje felé). Egyszer a lánc a hátán olyan szerencsétlenül állt, hogy ahogy a pici felfelé csúszott, a lánc a háta alá beszorult és egyre jobbban szoritotta a torkát, és minél jobban mozgott, annál szorosabb lett.
Tudom, hogy nem gyakori, elég szerencsétlenül jött össze a dolog, de hidd el, a rokon azonnal kidobta a láncot és azóta is minden nap hálás a sorsnak, hogy idöben észrevette, hogy a baba fuldoklik.
Szóval van ilyen is, és éppen azért irom le, hogy mások figyelmét felhivjam erre a veszélyre is.
Egyébként fogzás ellen a homeos szerek sokkal hatásosabbak, és teljesen veszélytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!