Itthon vagyok egy 2,5 éves és egy 3,5 hónapos kislánnyal. A kicsi napközben alig alszik, így nincs napirendünk. Hogyan csináljam, már nagyon kész vagyok?! Bővebben lent.
Sziasztok!Képzeljétek, 180-210 ml-t eszik a pici és hát délelőtt max 20-30 percet alszik, ebéd után 1,5-2 órát,du.10-20 percet. Szóval, semmi gond :-) Tegnap töltöttük a 4. hónapot, szerintem jót tett neki a kevesebb étel, meg szerintem kezd beállni nála egy kis napirend.
Köszi nektek! Már én is jobban vagyok lelkileg,elfogadtam, hogy neki ennyi az alvásigénye. A nagyobbik lányom a mai napig többet alszik, mint a kicsi :-)
Ja és bent alszunk már 5 napja mindannyian, amióta a pici is alszik nagyot ebéd után :-) Én is nyugodtabb vagyok, hogy a kicsi bent van! Én nem alszom ebéd után, csak fekszem a nagyobbik mellett, aki kapaszkodik ezerrel még alvás közben is :-) A pici meg bent durmol a kiságyában :-)
Jó lesz ez!!! :-))))
Örülök, h kezdenek rendeződni a dolgaitok :)))
Akkor most Te segíts nekem :))) Hogy csináltad h a pici alszik az ágyában? Mert az enyémek ugye 26 és 4 hónaposak, de a kicsi csak a babakocsiban hajlandó aludni, és amikor a nagyot le kell tennem akkor a kicsi kint van a levegőn. Pedig jobb lenne ha bent húzná a lóbőrt a szobában :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!