Mit csináljak? Elegem van a gyerekemet fikázokból!
Figyelt kérdés
4 hónapos a fiam és sajnos nem szeret elmenni sehova, ha még is elmegyünk valahova 10 perc után indulnunk kell mert végig ordít, amint elindulunk semmi baja.
Otthon semmi baja sokat nevet játszik, ha valaki hív telefonon az pont akkor hív mikor eltörik a mécses.
Így mindenkitől csak azt hallom milyen rossz, síros gyereked van.
Azt senki nem veszi észre, hogy milyen szép vagy okos.
Mit tegyek?
Elegem van, hogy állandóan fikázzák.
Ha egyszer csak otthon szeret lenni mit csináljak. Ez van már unom az állandó magyarázkodást, hogy nem rossz baba.
Ti mit tennétek a helyemben? Hogy szereljem le őket, úgy hogy ne legyen nagy sértődés, ezek az emberek általában a rokonságból vannak... sajnos :(
Köszönöm
2009. máj. 7. 19:13
11/14 anonim válasza:
Ez a korszak nálunk 6 hónapos koráig tartott... most pedig olyan jól érzi magát mindenhol, hogy az eddigi "fikázóknak" (persze nálunk nem volt ilyen, mindenki megértő volt) elakadt a lélegzete, hogy milyen ééééédes gyerek! Úgyhogy légy türelmes! És ne mentegetőzz! Semmi okod rá! Egy ilyen kicsi gyereknek természetes, hogy az otthon a legbiztonságosabb és legjobb hely!
12/14 anonim válasza:
Sok kicsi nem szereti ha el kell menni otthonról,én 17 éves vagyok és még most se szeretem :DD
13/14 anonim válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm akinél a baba hasonlóan viselkedik. Nincs vele semmi baj, egyszerrűen ő nagyon anyásnak született. Idegen helyen megijed, pedig egy nagyon édi kiscsaj. Nincs ezzel semmi gond, ez is igazolja, hogy igazán jó anya vagy, a gyermeked nagyon szeret, ragaszkodik hozzád. Egyébként meg nyugodtan visszaválaszolhatsz, hogy a gyermekek igazán őszinte lények és megérzik ki a jó társaság.
14/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2009. máj. 8. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!