Szülés utáni depresszió? 5 hónapos a gyermekem, nagyon nehéz szülés volt, szoptattam, de eleinte valamiért nem akartam szoptatni, később ez javult.
Szia!
Mar en is irtam.
En az anyosommal laktam 3 evet. O tenyleg kiboritott naponta a vallasos storijaival. Amugy hetente az ordoggel beszel:), meg kulonbozo angyalok jonnek el hozza almaban.
Gondolhatjatok! 3 even keresztul egyutt ebedelni vele, s kozben kulonbozo istentiszteleteket hallgatni kazettan!........
Azota kulon lakunk, mar 2 eve........es a kapcsolatunk nagyon jo. Ritkan, hetente egyszer talizunk, a lanyomat imadja, es milyen jo, hogy kb havonta egyszer nala alszik, masnap templomba mennek, a ferjem es en meg kimozdulunk:)
anyospajtikkal kapcsolatban:
szar ugy, ha naponta atjar hozzatok, probald ezt csokkenteni, de mindenkeppen legy jo kapcsolatban vele. Rosszat ugysem akar o sem!
HAllgasd meg a hulyesegeit, dobj fel 1-2 temat, pl hogy csinalja a piskotat stb.
Ha kicsit idosebb lesz a gyerek, akkor nala lehet majd hagyni 1-2 orara, amikor is te elmehetsz mondjuk vasarolni v baratnozni stb........Gondolj csak bele!
(az en modszerem:
neha-neha elofordul hogy beallitok hozza, hogy a lanyom akart jonni, merthogy mennyire szereti a nagyit. Csakhogy anyunak van egy kis dolga. Aztan hopp, lelepek egy oracskara)
Anno engem is idegesitett minden baromsaga pl a tevet ordogi doboznak hivja stb (persze a legnagyobb sorozat-nezo:) ). NA meg mindent jobban tud. Nem baj, egyik fulemen be, masikon ki......
A lenyeg, hogy szukseg van a nagyikra. Senki sem tokeletes.
Én csípem az anyósomat. Most is tudok rá számítani, csak néha túlzásokba esik, és néha megfojt. De szerintem hamarosan elbeszélgetek vele.
Tesóm is ajánlotta a fronint, de én inkább a valeriánnára gondoltam,mert az nem recept köteles. Vagy ez két egész más gyogyi?
Rákérdeztem a pszichátertúl,de azt mondta a valeriana nem ér semmit,viszont sokan dicsérik.
Nekem a 0,25-ös frontint írta fel.Másfél órája bevettem egy felet,de nem sok javulást érzek,csak annyi,hogy a hányás elállt.Már az is az idegtől van!!!!!
Csak mennyi ideig lehet szedni a Frontint is,hogy ne szokjak hozzá?Mert valamiel jobb,mint az antidepresszáns szer szerintem!
Én a másikat károsabnak gondolom,ezért nem merem újrakezdeni,pedig tényleg pocsékul vagyok.Este már hánytam is.De bevettem egy fél frontint 0,25-ból.Lelkileg jobb lett,de valahogy egy kicsit elkábított.Citromfű tea használ?Együtt lehet a frontinnal?Én most Neuroptimot kaptam,de csak 3 napja szedem.Nagy változást még nem érzek.Bár első nap csodálatosan voltam.De tegnap?????
Nagyon hosszú lenne,ha ezt leírnám.Kapkodtam a levegőt,nyeldestem s mindig ásítoztam.Felkerestem egy magán pszichátert s felírta a Zoloftot.12 napig szedtem s azóta még betegebb lettem.Azt hittem vagy megpusztulok,vagy megörülök.Ezt hozta ki a gyógyszer.Aztán visszamentem kaptam egy másikat,de ott meg borzalmas mellékhatások voltak.Majdnem 2 dobozzal szedtem be 3 hónap alatt,mert lecsökkentettük az adagot.
A tejem visszajött,amit féléve elapasztottak,mivel 16 hó-ig anyatejleadó voltam,rettenetes fülzúgást kaptam 3 hét után s jöttek s rossz álmok.Ezt eltekintve segített a gyógyszer,mert tényleg jól voltam.Most abbahagytam holnap lesz 4 hete s visszatért a szorongás belém.A nagyon rossz gondolatoktól nem tudok szabadulni.Szóval még betegebb lettem,mint mikor felkerestem az orvost.Most kaptam tőle egy tréning lemezt,hogy 25 perc alatt hallgassam meg!Ha nem javulok vissza kell vegyem a Rexetint,de még várok vele,hátha a gyógynövényes szer segít,mert idegekre van.
Gondolomn em 1-2 nap alatt hat.Mégcsak 3.napja szedem.
Azt mondta nekem ez tipikus gyes betegség s menjek el részmunkaidőbe dolgozni.
A 4 gyerekkel,már 14 éve itthon vagyok.
Próbáld meg inkább a frontint,minthogy antidepi szerhez nyúlj,én márcsak tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!