A kisfiamnak fürdetés közben elkezdtünk a fütyitornát, de szerintem én nagyon nem jól csinálok valamit. Mit tegyek, hogy ne okozzak neki féjdalmat?
Figyelt kérdés
Nagyon óvatosan elkeztük tornáztatni. de már kétszer is berepedt neki, most mit tegyek, ne csináljam többet és a berepedést hogyan kezeljem, nem akarom hogy később a doki keljen neki lehuzza és én sem akarok fájdalmat okozni neki.:(2009. máj. 7. 13:35
1/11 anonim válasza:
Miylen fütyitornát? El vagyok maradva. A fiamnak semmi ilyesmit nem csináltunk.
2/11 anonim válasza:
Először is vízbe csináld. Másodszor szerintem beszélj a dokival, hogy ilyenkor mi van ha berepedezik. lehet hogy ad rá krémet.
Nekünk le volt tapadva és a doktornő adott rá krémet meg spryt is és azzal kellett csinálni. de sajnos így sem úsztuk meg.
3/11 anonim válasza:
Fütyi torna? ilyet se hallottam még.
4/11 anonim válasza:
ha reped be nem szabad huzni,nem irtad mennyi idos s ha meg magatol nem vallot el a bor akkor nem szabad s amugy sem kell tornaztatni igy csak kinozod.
5/11 anonim válasza:
Nem tudom mennyi idős,de 1 éves korig nem kellene hozzá nyúlni.Az én fiam most lesz 1,majd megnézi a doki,és ha amen-t mond rá,majd elkezdem finoman húzogatni.Én már az első berepedés után se piszkáltam volna,az elég fájdalmas nekik.2 fiús anyuka
7/11 anonim válasza:
nezd meg a www.babaszoba.hu(nemi szervek-fiuk)itt mindent megtalalsz
8/11 anonim válasza:
Futyitorna? Mi az? Mi csak annyit csinalunk a doki neni engedelyevel, h furdetesnel picit feltolom a bort es a letapadt koszt, kremet kimosom vizzel. Semmi egyebet. Nem huzogatom. 3 hosak vagyunk.
9/11 anonim válasza:
első
Mi nem csináltunk semmit 1 éves korig, régen azt mondták, amíg kicsi hagyjuk békén. 1 éves kor körül kezdtük kicsit mozgatni. (18 éves, teljesen jól működik neki :)
10/11 anonim válasza:
Megkérdeztema szüleimet, nekem se csináltak semmi ilyesmit, max fürdetésnél megmosták. 21 éves vagyok , és tökéletesen működik, szal totál nem értem ezt a torna lényeget. Biztos valaki sok pénzt kapott azért mert ezt kitalálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!