Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Feljelenthet síró gyerekért?

Feljelenthet síró gyerekért?

Figyelt kérdés

Másfél éves kisfiam elég korán ébred (6 körül), gyakran sírva, amit néha addig folytat, amíg meg nem kapja a reggeli kakaóját. Ez - pepecseléssel, tej melegítésével együtt - olyan 3-4 percet szokott igénybe venni.

Ma közölte velem a liftben az alsó lakó, hogy fel fog jelenteni, mert nem tud tőle aludni, és egyébként is, talán tudományosan neveljük a gyereket, hogy nem vesszük fel, ha sír? Mert az övéi soha nem sírtak. Úgy megdöbbentem, köpni-nyelni nem tudtam.

Egyrészt csak ki szerettem volna dühöngeni magam, másrészt ugye nem jelenthet fel ezért?

2011. nov. 5. 19:28
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
18%

A gyámhatóságon feljelenthet, és ök ki is mennek megnézni. Miért? én sem tartom teljesen normálisnak hogy minden egyes reggel egy gyeremek sírva ébred és addig üvölt míg meg nem kapja a kakóját? kakót egy másfél évesnek.

A kakó még jobban felpörgeti, még nagyobb gyereknél sem jó a kakó, de egy ilyen picinek ennyi erövel kávét is adhatnál.

Amúgy igen sírnak a gyerekek, akár éjszakákon keresztül, és vannak fázisok amikor rosszabb jobb.

2011. nov. 5. 20:11
 12/27 anonim ***** válasza:
48%
azt hiszem én a liftben jól pofán vertem volna.Nekem is vannak szomszédaim és 2 rosszcsont gyerkőc Anyukája vagyok.Ezek is tudnak üvölteni lehet az éjjel is.Főleg a pici most szokik le a ciciről.Éjjel nagyon nehéz sokszor visít de ez inkább hiszti.Társasházban élünk és ha nem tetszik valamelyik szomszédnak az költözzön el.Egyszer jó hangosan kinyilvánítottam a véleményem a folyosón úgy hogy nekem szólni sem mer egyik sem.:DSzerintem ne foglalkozz vele ha nem tetszik neki vegyen füldugót azt csá!mond meg neki!:D
2011. nov. 5. 20:35
 13/27 anonim ***** válasza:
64%
A gyerekek többsége kap kakaót, bár a kako nem tudom mi, és igen addig sír míg nem kap, mert megszokott és így jelzi. Semmi probléma a gyerekkel. A lakó jelentsen nyugodtan fel, a gyámügy is röhögni fog, hogy gyereksírás miatt jelentene fel.
2011. nov. 5. 20:47
 14/27 anonim ***** válasza:

És akkor mi a helyzet azokkal az anyukákkal, akik a sírni hagyós módszert alkalmazzák? Egyből le is csukják őket? :)

Egy baba vagy kisgyerek igenis sír, ezt csak az nem veszi tudomásul és próbálja tolerálni, akinek nincs gyereke, vagy akinek sosem sírt, bár kétlem, hogy ilyen létezik.

Sajnos lakásban lakni ezzel jár, a szomszédok időnként zajonganak. Én meg azon bosszankodtam időnként, hogy a szomszéd pont akkor zajongott, amikor a pici babám végre elaludt, néha fel is ébredt miatta. De sosem tettem szóvá, mert ő sem szólt sosem a babasírás miatt.

Minden szülő nyilván megtesz mindent, hogy a baba ne sírjon, és nem a szomszédok miatt :) Hülyeség azt gondolni, hogy mindig a szülő hibás azért, mert egy gyerek sír. Sokszor tehetetlen a szülő, és neki sokkal de sokkal rosszabb a sírást hallgatni, mint a szomszédnak a fal túloldalán.

2011. nov. 5. 20:54
 15/27 anonim ***** válasza:

A gyerek már csak ilyen. Én is jobban örülnék, ha nem reggel 6-kor kukorékolna a kisfiam, hanem mondjuk 8-kor ébredne, de a gyerek már csak ilyen. Egyik ilyen, másik másmilyen. Sírnak, koránkelnek, kopácsolnak, stb.

Szerintem neked tenne szívességet az a valaki, aki meg tudná oldani ezt a helyzetet, hogy ne sírva ébredjen. Gondolom senki sem hagyja hobbiból sírni a gyerekét.

2011. nov. 5. 21:17
 16/27 A kérdező kommentje:

Köszi, jókat nevettem pár válaszon! :)

Igazából nem is annyira a feljelentős rész döbbentett le, tudom, hogy ez csak olyan üres fenyegetés, úgysem teszi meg, vagy ha mégis, kiröhögik. Inkább az háborított fel, hogy egy vadidegen kbábé megvádol, hogy elhanyagolom a gyerekem, mert reggelente sír pár percet.

Köszönöm mindenkinek a megértő válaszokat! És igen, az ennyi idősek nagy része bizony iszik kakaót. :)

2011. nov. 5. 21:18
 17/27 anonim ***** válasza:
74%

Ikreim november végén lesznek 1 évesek és onnantól kezdv KAKAÓT fognak inni felébredés után!!!!!!

A másik kedvenc válasznak: Nehogymá' kijöjjön a gyámhatóság, mert a gyerek reggel sír!!!!

Basszus, ő még így tudja jelezni, hogy szomjas, éhes, kéri a kakaójáT!

Majd ha már beszél, akkor azt fogja mondani halkan, hogy anyu, kérem a kakaót! Addig sírni fog!

2011. nov. 5. 21:26
 18/27 anonim ***** válasza:
9%

A fiam 1,5 éves, és még csak vizet, meg anyatejet ivott életében. A kakaó szerintem sem valami jó ötlet.

Az igaz, hogy egy hajnalban síró gyerek elég bosszantó lehet a szomszédoknak. De nem tud mit csinálni, ahogy te sem.

Az én lányom pl. 6 hetes koráig nonstop ordított. Nem tudom miért, de vannak ilyen babák. Én akkor nagyon örültem, hogy nem panelben lakunk, mert szerintem az egész háztömb rám küldte volna a gyámhatóságot.

2011. nov. 5. 22:05
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Gyámhatóság? Mert sír a gyerek?

Ki találta ki ezt az idiótaságot?

Tudjátok, mi az a gyámhatóság? Nem igazán...

2011. nov. 5. 22:11
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Előző!

Pedig van ilyen, elhiheted!

Nemrég mesélte egy ismerősöm, hogy őt is feljelentették, mert sírt a gyerek - vigasztalhatatlanul.

Ki is mentek hozzá...

Én is csak néztem, hogy Úristen! Vannak ilyen barom emberek??? Azért ez szörnyű!

2011. nov. 5. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!