Ti meg tennétek a helyemben egyszer?
Nálunk is így van,már újszülött kora óta.
A párom kel hozzá éjszaka(szintén tápszeres a lányunk),én pedig vele vagyok egész nap.
Szerintem ez nem olyan szörnyű dolog,a babának is csak jobb,hogyha nappal kipihent vagy.
Tegyél be egy füldugót és beszéld meg a pároddal, ha nem boldogul, keltsen fel.
Szerintem nem csak egyszer csinálhatjátok. :o)
Ez egy belső hallás, szokj hozzá, hogy minden szuszt meghallasz.
Nálunk ha a férjem alszik, akkor alszik, szóval mire felkeltem, hogy sír a gyerek már vissza is altattam.
Mind a kettő, a nagy jobban, de éjjel maratont ébrednek. Egy ideig lelkesen keltem, séta a kiságyhoz, szopi, altatás, vissza, na kiborultam, szóval a bébi beköltözött közénk. Ha már egy hangosabbat szusszant ébredtem, akkor az "álometetés" se nehezebb. csak a cicit dugtam a szájába, és aludtunk tovább. Azóta ha nem is sokat, de jóval többet alszom(3éve várok csak 1nyugis éjjelre, mire a nagyfiam átaludta az éjszakát addigra a lány kezdett ficeregni a pocakban valami kemény metálra:)). Az átszoktatással sem volt/van gondom, amíg apa haza nem ér, addig a lány is a kiságyban alszik, ott alszik el, ő hozza át mellénk mikor jön aludni(éjjeli bagoly, épp először kel a kicsi, mikor ő végre lefekszik)
Szóval ha a párod nem tud végül segíteni, ez sem egy hűde elvetendő lehetőség.
Simán,aludj jól:)
Minket elkényeztetett a kislányom az első négy hónapban,átaludta az éjszakát,azóta meg 3szor kel,és ő anyatejes,szóval én kellek neki.DE volt már olyan,h férjem de. itthon volt,és látta rajtam,h hulla vagyok,megfogta a kicsit,és "lelépett" vele,h tudjak aludni...Hát,mit ne mondjak,egy istenként néztem rá utána:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!