Hogyan kezdejm el a bilire szoktatást 1 éves kisfiamnál?
Figyelt kérdés
Nagyon mozgékony, egy percre sem tud egyhelyben maradni!2009. máj. 6. 22:36
11/13 anonim válasza:
Szerintem is várj még vele ha nem akarod hónapokig kinlódjatok. Az előttem szóló sorsára nem akarsz jutni. 8 hónaposan kezdte és még 15 hónaposan se szoba tiszta csak szól ha be kakilt. És néha sikerül neki a bilibe. 2 évesen ha teljesen érett rá akkor pár hét alatt megtanulják nem kell hónapokig kinlódni vele. Ez nem verseny. Ha az anyagiak miatt nem teheted meg akkor hajrá, de ha meg tudod vásrolni a pelust(anyagilag nem terhelik meg a pénztárcát nagyon) akkor szerintem várj tavaszig.
13/13 A kérdező kommentje:
Köxi a válaszokat!
Közben 16 hónaposak lettünk, már kezdi mutogatni, hogy rászeretne ülni a bilire! :-)
Nem erőltetek semmit, majd szépen rájön!
Üdv Csajok!
2009. szept. 23. 08:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!