SOS! Anyucik, nagyon kétségbe vagyok esve! Miért nem kell semmilyen folyadék a kislányomnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon nagy bánatom van. Ma 8napja, hogy a 10hónapos gyermekem nem szopik! :( Egyszerűen nem kell neki a cici, akárhogyan kínálom nem fogadja el. :( De nem csak az anyatejet, hanem más folyadékot sem! :( Már vettem neki tápszert is, nagyon sok félét, egyiket sem issza, sem a vizet,teát, semmit! Már nem tudom mi tévő legyek, a védőnő, meg a gyerek orvos csak annyit mond, h próbálkozzak kanállal, pohárral stb. Én hiába próbálom, ahogy a szájához ér, már ki veri a kezemből, elfordítja a fejét. Enni eszik rendesen, de miért nem iszik? Mi van ha kiszárad? És miért ezt mondja a védőnő, hogy próbálkozzak? Mi lehet a baj? Belenéztem a szájába, de nem látok fertőzést sem! Volt valakinek ilyen problémája? Mi van ha kiszárad a kislányom? :( Már csak sírni tudok több mint 1hete....2011. nov. 4. 10:49
11/13 anonim válasza:
Nem lehet,hogy fáj a kis szája valahol, ínye vagy a torka? Csak abból indulok ki, hogy nekem a múlt héten rettenetesen begyulladt az ínyem, már enni sem bírtam, és inni sem nagyon volt kedvem, de én felnőtt vagyok, és tudatosan tudom szabályozni azért a dolgokat, egy baba lehet hogy nem is tudja, hogy mi a baj, csak egyszerűen rossz valami, és ő tudatosan nem fogja meginni/megenni az ételt italt, ha közben fáj neki.
12/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos nem javult a helyzet, azóta sem iszik :( Viszont voltunk a dokinál, aki azt mondta, hogy nagyon csúnya, dagadt az ínye, két kis fogacska jön neki. Szóval azt mondta, hogy valószínű, hogy valami olyan dolog érte szopi közben, ami miatt nem fogadja el. Ez a vákumozás miatt van, ahogyan szívta a cicit, az ínye nagyon fáj neki, és "nem mer" belőle szívni, és semmiből, amiből vákum keletkezik. A doki nőnk azt mondta, hogy nagyon sok anyuci fordul hozzá ezzel a problémával. Ha kibújtak a kis fogak, akkor újra fog inni, viszont folyamatosan kínálnom kell, hogy szokja. Ez egy türelem játék, volt olyan baba, aki 3hónapig csak annyi folyadékot vett magához, ami a kajákban van. Mindent hígabbra főzök neki, és a tejpépet is hígabban, viszont sokkal többet kap mindenből, hogy azért eltelítődjön vele, és meglegyen a folyadék bevitel is. Húú remélem jól írtam, és érthetően mindent, nem rég keltem, még kómás vagyok :D:D:D
2011. nov. 20. 08:36
13/13 anonim válasza:
Próbáld a Panadolos csövet,amit írtam,ott nincs szívás.beleteszed a szájába amit akkor elkezd rágcsálni,közben te meg tolod be rajta a folyadékot.olyan az eljárás mint egy injekciós tűnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!