Lehet ebből valami baj?
Szerintem, ha elolvasnánk egy tanulmányt, hogy a gyerekek miket meg nem esznek és nyalnak le a kezükről, akkor dobnánk egy hátast. Ki tudja hányféle bacit és egyebet esznek meg napi szinten. Egyes gyerekek pikk-pakk falják fel véletlen a nyúlkakit is, és semmi bajuk nem lesz tőle.
Erős a kis szervezetük nagyon.
Ha látsz rajta valami furcsa jelet, rosszul lesz, kiütései lesznek, akkor irány a doki, de szerintem nem lesz semmi baj belőle.
A gelhez annyit szolnek hozza, hogy azzal nem ajanlott bekenni a baba kezet, hiszen vegyszer! Inkabb mar a koszt nyalja... Jobb a sima torlokendo vagy lehet kapni a dm-ben a baba cuccoknal direkt babaknak fertotlenito kendot, amit lenyalhat, nen lesz semmi baja, termeszetes osszetevokkel van atitatva.
Kerdesre pedig a valasz, hogy ne aggodd tul! En is ilyen vagyok, mindent torlok:) A fiam meg nem jar, 9 honapos, multkor egy plazaban voltunk, adtam neki egy kanalat ragcsalni, jatszani, persze egy ido utan lejtette a foldre, erre egy holgy folvette es en meg csak akkor kapcsoltam, mikor mar a gyerek kezebe nyomta. Kesz voltam, szerencsere ki tudtam kapni, meg nem nyalta ossze:) Tudom, tulzas, lesz meg durvabb is, de jobb odafigyelni, mikor lehet. Biztos, ami biztos alapon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!