Mikor fog 3 hós lányom jobban aludni éjszaka? Mitől lesz jó alvó?
Mindenki azt mondta, hogy ha a 3 hót betőlti nyugodtabb éjszakák következnek.Ehez képest 4x is felkel éjjel, cicin alszik vissza.Most már ugy sem alszik mint eddig.Ki, mit tenne?Segítsetek!
Egy kimerült kismama.
Nálunk is hasonló volt a helyzet. Éjszaka 3-4x keltem, majd a 4. betöltött hónap után már csak 1x kelt, most, hogy már lassan 7 hós végigalussza az éjszakákat. Tudom, hogy nagyon kimerítő! Nappal próbáltam meg valamennyit aludni, amíg ő aludt, bár az éjszakai fennlétet nehéz volt más pihenéssel pótolni. Esetleg próbáld meg este jobban megetetni, hátha úgy eltelődik a pocija, hogy ritkábban fog kelni.
Kitartást kívánok, hidd el, jobb lesz!!!!
Én tudom mi ez. Mi 7 hónapos koráig nem aludt el éjszak. MÍg nem tanácsolták azt, hogy rakjuk máshová a kiságyat. Rá két napra már a fiam végig aludta az éjszakát egyedül a szobájában.
és most már 19 hónapos és a mai napig ott van a kiságya ahova átfordítottuk, és alszik.
ez csak egy tanács. ki lehet próbálni hátha jobb lesz.
sok sikert!
alkati kérdés főleg--szerintem
az enyém 8 hónapos és SOHA nem alussza végig az éjszakát
min. 2szer, max. 15ször kel---pedig nem szopik 2 hónapos kora óta :)
aki szoptatással altatja vissza, azt ajánlom cumit adjon neki, mert úgysem éhes, és fárasztó lehet ez az állandó szoptatás
nagyon kimerítő....
Én adnék a kis drágámnak cumit ha kérné...De sajna hiába próbálkozom...Pedig próbáltunk vagy hatfélét:)
2.válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!