Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan lehet levágni a babák...

Hogyan lehet levágni a babák lábujjain a kormoket?

Figyelt kérdés
Már 7,5 hós,de nem nagyon tudom levágni neki,mert mindig ficánkol.
2009. máj. 6. 14:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
hát, nekem is elég ficánka, rugdalózik állandóan nagy kihívás. megmondom őszintén, én be szoktam kapcsolni neki addig a tévét, és általában leköti egy ideig. főleg, ha a távirányítót megkapja, azzal nagyon elvan. közben nem rugdal annyit, és így hamarabb végzek vele.
2009. máj. 6. 14:38
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
én akkor vágom neki mikor alszik,másképp nem megy nem hagyja magát:)
2009. máj. 6. 14:41
 3/13 anonim ***** válasza:
88%
Mi együtt vágjuk a párommal.
2009. máj. 6. 14:43
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Fekszik a pelenkázón, kezébe adok egy csörgőt, hogy azzal legyen elfoglalva, énekelem a kedvenc "nótáját" és villámgyorsan levagdosom.
2009. máj. 6. 14:44
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4 hónapos babám,rengeteget vágom a körmeit,nagyon gyosan nö neki kezén lábán.Speciális babaollóval,a gyógyszertárban vettem,ezzel nem tudom megsérteni semmiképp.Vagy mikor nagyon jó mélyen alszik,vagy ha nyugisan van pl éppen evés után mikor lusti!
2009. máj. 6. 14:44
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogyan lehet levágni? Ügyesen és nagyon-nagyon gyorsan :)

Én kb. 9 hónapos koráig akkor vágtam le, amikor aludt. Utána szépen hozzászoktattam, hogy ne legyen sajtkukac, amikor vágom, általában adok valami nagyon érdekes dolgot a kezébe (pl. ruhacsipesz), míg én sitty-sutty lecsipeszelem. Nekünk az elején se jött be az olló, állandóan azon reszkettem, hogy nehogy megcsikizzem a lábát és elrántsa és beleszúrjak a lábába. Így hamar váltottunk a csipeszre. Most 1 éves a gyerek kb. két perc, míg az összes körmét levágom.

2009. máj. 6. 14:46
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem baj,hogy én még a lábán nem vágtam le neki?
2009. máj. 6. 14:48
 8/13 anonim ***** válasza:
50%
Most viccelsz???!!!
2009. máj. 6. 14:58
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem baj,ha nem nőtt nagyra? Én 7 hóig elég sokszor levágtam,nektek nem kellett még,nem volt akkora?
2009. máj. 6. 14:58
 10/13 A kérdező kommentje:
A nagylábujján 1x-2x lecsíptem neki,de a tobbin nem kellett,most sem nagyok neki.A kezén én is hetente vágom.
2009. máj. 6. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!