Hogyan lehet levágni a babák lábujjain a kormoket?
Figyelt kérdés
Már 7,5 hós,de nem nagyon tudom levágni neki,mert mindig ficánkol.2009. máj. 6. 14:35
1/13 anonim válasza:
hát, nekem is elég ficánka, rugdalózik állandóan nagy kihívás. megmondom őszintén, én be szoktam kapcsolni neki addig a tévét, és általában leköti egy ideig. főleg, ha a távirányítót megkapja, azzal nagyon elvan. közben nem rugdal annyit, és így hamarabb végzek vele.
2/13 anonim válasza:
én akkor vágom neki mikor alszik,másképp nem megy nem hagyja magát:)
4/13 anonim válasza:
Fekszik a pelenkázón, kezébe adok egy csörgőt, hogy azzal legyen elfoglalva, énekelem a kedvenc "nótáját" és villámgyorsan levagdosom.
5/13 anonim válasza:
4 hónapos babám,rengeteget vágom a körmeit,nagyon gyosan nö neki kezén lábán.Speciális babaollóval,a gyógyszertárban vettem,ezzel nem tudom megsérteni semmiképp.Vagy mikor nagyon jó mélyen alszik,vagy ha nyugisan van pl éppen evés után mikor lusti!
6/13 anonim válasza:
Hogyan lehet levágni? Ügyesen és nagyon-nagyon gyorsan :)
Én kb. 9 hónapos koráig akkor vágtam le, amikor aludt. Utána szépen hozzászoktattam, hogy ne legyen sajtkukac, amikor vágom, általában adok valami nagyon érdekes dolgot a kezébe (pl. ruhacsipesz), míg én sitty-sutty lecsipeszelem. Nekünk az elején se jött be az olló, állandóan azon reszkettem, hogy nehogy megcsikizzem a lábát és elrántsa és beleszúrjak a lábába. Így hamar váltottunk a csipeszre. Most 1 éves a gyerek kb. két perc, míg az összes körmét levágom.
7/13 A kérdező kommentje:
Nem baj,hogy én még a lábán nem vágtam le neki?
2009. máj. 6. 14:48
9/13 anonim válasza:
Nem baj,ha nem nőtt nagyra? Én 7 hóig elég sokszor levágtam,nektek nem kellett még,nem volt akkora?
10/13 A kérdező kommentje:
A nagylábujján 1x-2x lecsíptem neki,de a tobbin nem kellett,most sem nagyok neki.A kezén én is hetente vágom.
2009. máj. 6. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!