Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szeretném kislányom csőrös...

Szeretném kislányom csőrös pohárból ill majd rendes pohárból itatni! Mivel kezdjem, hogyan kezdjem a tanítást és milyen pohárral?

Figyelt kérdés

Csak mert hallottam mindenfle varázsitató,meg tanuló kütymüty pohárról és nem tudom mit vegyek neki!Adnátok tanácsot?Jahhh és még anniyt h a cumisüvegből való ivást is nehezen tanulta meg,5 féle cumival próbáltuk és csak az aventes jött be neki!azzal ment mint a karikacsapás:)

Köszi!

2009. máj. 6. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem mindegy hogy milyen csörös poharat veszel mert ugyis fog neki tetszeni hogy nem kell örült modon szivnia hogy jöjön is ki valami legalábis nálunk igy volt és én az elsöt ugy választotam ki hogy vittem magamal a fiamat és amejik neki tetszet azt vettem meg
2009. máj. 6. 13:59
 2/4 A kérdező kommentje:
És akkor mik ezek a varázsitatók meg tanuló cumik stb...mik a különbségek?
2009. máj. 6. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem ezek csak üzleti fogások mert nem igazán van külömbség csak ök mondják hogy azt a terméket vegyük az a legjobb ha a leg egyszerübez veszed az a lényeg hogy legyen két oldalt fogantyuja és szines legyen hogy tetszedjen a gyereknek
2009. máj. 6. 14:10
 4/4 anonim ***** válasza:
ha aventes cumisüvegből iszik, arra kezdésnek tudsz esetleg venni ilyen tanítószettet. van benne egy füles rész, rá lehet húzni bármelyik aventes üvegre. meg van hozzá egy olyan cumis rész, ami a csőrös pohárhoz hasonló, csak nem kemény műanyag, hanem puhább, hasonlóbb mint a rendes cumisüvegnyílás. Én azzal tanítom most a fiamat. Már ügyesen megfogja a kis kallantyúka, és iszik egyedül. Csőrös poharat is vettem neki, de szegény nagyon megijedt, hogy hirtelen mennyi ital ömlött a szájába, ezért kerestem ezt az aventes átmeneti megoldást!
2009. máj. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!