Gina Ford módszert követ valaki? Nektek bejött?
Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 11:10
1/3 anonim válasza:
Most egy éves a fiam, és nekünk rettentően bejött, csak ajánlani tudom. Nálunk kimaradt a zombi korszak, az állandó nyafogás, a hasfájás, helyette kiszámítható napok, rengeteg sírás nélküli nap és egy nagyon könnyen alkalmazkodó kiskrapek, aki mindig tudta mi után mi következik, nem volt gond az alvással, elejétől egyedül alszik el, nincs ebből cirkusz.
Hidd el megéri, ha be tudod vezetni és nem olyan kemény, amilyennek látszik!
2/3 anonim válasza:
Az elsőhöz még annyit, hogy mivel első és egyetlen gyermekem, nem állítom, hogy minden gyerekhez ez a tuti recept, csak azt, hogy nekünk áldás volt.
3/3 A kérdező kommentje:
Mi is elkezdtük, most 3 hós, jó fej kiscsaj, de nálunk a kajálás miatt picit burult a rendszer. De alapjaiban nagyjából próbálom tartani. Mindenesetre hasznos. hogy általában értem, mit akar, max nem tudok rajta segíteni:-) Kivi vagyok, másnak hogy megy, örülük, hogy vannak pozitív visszajelzések. Nekem alapban jobban testhez álló, mint az ad-hock jelleg, megnyikkan, aztán cici szájba.
2009. máj. 6. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!