Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan érhetném el, hogy öt...

Hogyan érhetném el, hogy öt nap után kakiljon a babám?

Figyelt kérdés
2009. máj. 6. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ez volt.Rendszeresen adtam neki a Grip Watert mert hasfájós,de egyszer kifogyott és nem vettem pár napig.Amíg nem vettem nem volt kakija,ahogy újra meg vettem és elkezdtem nki adni,újra tudott kakilni,szóval nálam ez vált be.De amúgy ajánlottak kamilla teát,vagy ha nagy a baj akkor hőmérőzést de csak óvatosan.Nekem ezek nem nagyon váltak be,de azért próbáld ki.
2009. máj. 6. 10:07
 2/7 anonim ***** válasza:
gyerekeknek valo glicerines kuppal.garantalt a hatas.
2009. máj. 6. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Esspusimann cseppek (remélem jól írtam) 20 csepp és 20-30 percen belül van eredmény.
2009. máj. 6. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:

nem írod, mennyi idős. ha már hozzátápláltok akkor egyszerűbb a dolgod: szilva vagy őszibarackpüré meghozz a hatást.

amúgy meg nekünk is bevált a glicerinkúp, és a meleg vízben történő pocakmasszázs/torna

2009. máj. 6. 10:11
 5/7 anonim ***** válasza:
A glicerines kúp 100%-os, de ha még nem próbáltad, kipróbálhatnád az édeskömény teát. Gyógyszertárban lehet venni (nem filteres), nálunk ez is bevált. Ja, és még egészséges is és finom!
2009. máj. 6. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk a Laevolac szirup vált be.
2009. máj. 6. 11:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Na 5 nap után kakilt a kislányom, jó koncentrált, gyurmaszerű valamit. Nagyon örültem neki. Köszönöm az ötleteket kedves anyukák.
2009. máj. 9. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!