Mit csináljak, hogy kakiljon?
nálunk 10 nap volt a rekord! :)
ne csinálj semmit! az anyatejes és tápszeres babák is egyaránt elég ha hetente 1x kakilnak! egyikben sincs sok salakanyag, érettlen a bélflóra, nem kell piszkálni! idővel rendeződik ált 3-4hós korra. addig elég heti 1!
a csak anyatejes babánál teljesen normális, ha még 1 hétig sem kakil, mert teljesen hasznosítja a szervezete az anyatejet
Persze ez csak akkor igaz, ha nem szenved attól, hogy kakilnia kellene.Ha nyugodt, nem kell ettől aggódnod.
A neten is utána tudsz olvasni, hogy megnyugtasd magad.
De mint írtam, csak akkor, ha nem látod rajta hogy szenvedne ettől.
első vagyok. nekem meg egyiküknél sem volt olyan, hogy naponta kakiltak volna. gondolom ez is babánként változó. nekem is elmondták anno, hogy napi 2-3 és heti 1 is lehet. nálunk a heti 1 volt a maximum.
szerintem ha teljesen rendben van a pici, akkor csak várj nyugodtan. lesz ott eredmény, előbb-utóbb :)
2057-es vagyok
Írtam nézd meg pl. google keresőben,azt fogod találni amit én írtam, de persze ha nagyon aggaszt, csak egy telefon holnap a védőnőnek vagy orvosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!