15 hetes babám folyton ülni akar. Hagyhatom neki?
Figyelt kérdés
Tudom, a szakkönyvek azt írják hogy nem tesz jót a gerincének, de hiába akarom hátra dönteni a kezemben ilyen félig fekvő helyzetbe, állandóan húzza fel magát! Még úgy sem marad el, ha kicsit srégen ül, csak úgy jó neki, ha egyenes háttal üldögélhet az ölemben!2009. máj. 6. 09:50
1/3 anonim válasza:
Ismerős, mert az én kisfiam is ezt csinálja... néha engedem, de kevés ideig, váltakozva van ébrenléti ideje alatt:
-játszószőnyegen
-kiságyban
-pihenőszékben
-babakocsiban
Túl sokat ne engedd így, kb. 5-6 hónapos korukig nem igazán tesz jót ez a gerincnek!
2/3 anonim válasza:
Lekötözni úgy sem tudod.. Az én lányom is akkor kezdett erőlködni:-) Főleg szopi után és bukott össze-vissza:-( Most fél éves és még nem tud egyedül ülni..Úgyhogy a tied is csak próbálkozik és közben erősödik is:-) Ügyes baba
3/3 anonim válasza:
Nálunk is ez volt idáig.Most 6 hónapos és inkább a mászás érdekli,persze közbe próbálkozik a felüléssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!