Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg visszahozzák a szocpolt?

Tényleg visszahozzák a szocpolt?

Figyelt kérdés
Most hallottam fél füllel, hogy elvileg visszahozzák és visszamenőleg is lehet majd igényelni. Igaz ez? Miit lehet tudni róla?
2011. nov. 1. 08:07
 1/9 anonim ***** válasza:
2011. nov. 1. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen, visszaállították.
2011. nov. 1. 08:47
 3/9 A kérdező kommentje:
Az egy gyermekesek (aug-ban született baba) és azok akiknek van ingatlanuk (hitel alapon) akkor már nem is igényelhetik? Ahogy olvasom csak két gyermektől adnak és akiknek nincs ingatlanuk.
2011. nov. 1. 09:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Okosan csinálják,mert adnak is meg nem is....pffff retkes kormány!!!!!!!!!!!így megszívatni a népet tönkretenni a dolgozókat.gusztustalan!!!!!
2011. nov. 1. 09:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Igen, de úgy van kitalálva, hogy szinte senkire nem vonatkozik.Csak új lakás vásárlásra, vagy ház építésre adják, semmilyen más esetben nem.Mi használt lakást vettünk 2 éve, és egy gyermekünk van, mi kimaradunk most is..
2011. nov. 1. 09:56
 6/9 anonim ***** válasza:

ezt a 2 gyerekre jár csak dolgot még nem olvastam.

elméletileg utólagos szocpol van, ha annak idején igénybe vettétek és közben született baba azt lehetett eddig is igényelni.

nem visszahozzák hanem ezen a néven lesz ez, csak ÉPÍTÉSRE vagy ÚJ LAKÁS vásárlásra jár. pontrendszer van, gyerekre, korszerűségre járnak pontok és persze nm-re. ha ez az első ingatlanotok mindkettőtöknek akkor lehet januártól igényelni

2011. nov. 1. 12:33
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkor ezt most nem teljesen értem. 2008 szeptemberében vettük a házat hitelre sajnos, most augusztusban született a baba. Nem volt eddig semmilyen szocpolunk. Akkor most járna nekünk?
2011. nov. 1. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:

nem :( az utólagos szocpol azoknak jár akik már megkapták egy gyerekre és született mégegy baba.

de ha új házat vettetek 2 éve, szerintem hitelügyintézőtől kérdezd meg lehetne-e tenni valamit.

persze csak ha mindkettőtöknek ez volt az első ingatlanja, mert ez csak azoknak jár, az biztos, mindig is így volt

2011. nov. 1. 13:15
 9/9 A kérdező kommentje:
Első ingatlan mind a kettőnknek, viszont nem új. Hát akkor köszi a semmit kedves Magyarország...
2011. nov. 1. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!