Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Honnan tudom, hogy jo anya...

Honnan tudom, hogy jo anya vagyok-e? Bun, ha meg nem igazan erzem, hogy anya lettem? 3 honapos a kisfiam.

Figyelt kérdés
2009. máj. 5. 22:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
én is csak akkor érzem ha gondba kerülök betegsség jön, v. ha fájt a pocakja hú akkor majd érzed az anyai ösztönt ugy remegünk értük!!! :))
2009. máj. 5. 22:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem!! Látod, éppen az mutatja, hogy jó anya vagy, hogy feltetted a kérdést, hogy aggódsz! Érzed te azt belül, hogy anya lettél, csak még nem párosítottad össze az előző életeddel, esetleges terveiddel, stb. Hamarosan egyre inkább érezni fogod, hogy anya vagy! A babád egyre többet mosolyog, egyre többet gügyög, és egyre többször veszed észre, hogy te vagy számára a világ közepe. Nem lesz már olyan kis sete-suta, több mindent csinál, és látni, érezni fogod, hogy te vagy, aki segíteni tudod azokban az apró dolgokban, mint pl egy játék "megkaparintása". aztán később az lesz a nagy feladat, hogy újra nő is légy az anyaság mellett:-) merthogy a férjed igényli, sőt a szervezeted is igényelni fogja:-) A vásárlást, a kikapcsolódást, azt, hogy néha élj is kicsit! szóval ne aggódj, ez így normális. Meg kell találni hosszú távon az ideális egyensúlyt, és hidd el, hogy neked is megy ez! :-) Tologasd a babakocsit, és azt veszed észre, hogy egyszer csak büszkén tolod, hogy igen, nekem van egy babám:-)
2009. máj. 5. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ma beszélgettem erről egy barátnőmmel és elmondtam neki,hogy a kisfiam is és a kislányom is 4 hónaposak voltak amikor a tükör előtt bohóckodva elkapott ez a mellkas szorító megmagyarázhatatlan érzés!Na ez volt az!!!:)Nem vagy rossz anya!Dehogy!Egyénenként más időben tudatosul ez az érzés!
2009. máj. 5. 22:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

utolsó vagyok, még valami, ami eszembe jutott. Én az elejétől fogva elvoltam 24 órában a babával, amikor oltották, vittem, tűrtem, figyeltem. játszok vele nap mint nap, tologatom, viszont a dolgom van, otthagyom apukájával, vagy nagypapájával. bennük teljesen megbízom. attól, hogy akár 3-4 órát távol vagyok, nem érzem, hogy rosszabb anya lennék.

tegnap belázasodott a majdnem 8 hós fiam. sírt, visított, mert a foga is jön éppen. egész éjjel fent voltam, 10 percenként felsírt, mikor a cumi kiesett a szájából. aztán tegnap egész nap nem evett és nem ivott egy kortyot sem. hááát, éreztem, de keményen, hogy anya vagyok. remegtem idegességemben, hogy mit tegyek. orvos,kórház, türelem, jajjjj... egész éjjel mellettem aludt az ágyban, apja kirakva a másik szobába. semmi sem érdekelt, csak hogy ő hogy lesz éjszaka! Azt hiszem az ilyen dolgoknál fog megmutatkozni igazán benned is az anyaság érzése!!

2009. máj. 5. 22:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Én voltam az utolsó!:)
2009. máj. 5. 22:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Koszonom, nagyon koszonom. Az osszes valaszon elsiram magam..:)) ez tenyleg olyan meghato!!!
2009. máj. 5. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!