Hason alvás mennyire és miért veszélyes? Ki hogyan altatja a babáját?
Köszi a sok választ!
Az Én babám extra bukós,reflux is lehet,majd kiderül a hasi ultrahangon,bár Én egyre inkább úgy gondolom,hogy ritkulnak a bukások.
Nem szeret oldalt aludni,ha úgy rakom le,felkel és sír.De a fejét 3 naposan már megfordította hason fekve.Nappal gond nélkül alszik,éjjel nyüglődünk,mert nem merem hasra rakni.
Mindenki mást mond,az 50 éves védőnőm, 27 éves védőnő barátnőm, gyerekorvos ...
Pont ma 4 hetes a babusom, nem tudom, kockáztassak-e!
Lehet,hogy beinvesztálok egy légzés figyelőre!
Annak mi a lényege?
Bukósság szempontjából a a hason fekvés tényleg jobb! De csak párna és pelus meg minden nélkül, lepedőn a'la nature.
A légzésfigyelőt a matrac alá kell tenni és riaszt ha a baba nem lélegzik. (továbbá ha merül az elem. az elég gáz.....)
A lányom 3 hetes, a fiam 3 napos korától aludt hason. Részben azért is, mert mind a kettő nagyon bukós volt és így nem kellett attól tartanom, hogy visszafolyik tejcsi és megfullad. Légzésfigyekő mind a kettőnél volt/van, kaptunk kölcsön.
Esetleg bérelj egyet, kipróbálhatod, hogy jó-e, meg lehet olcsóbban is jönnél ki. Nekünk Angelcare (asszam 401) van, ami hálózatról működik, így nem kell frászt kapnom, hogy merül az elem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!