Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babatok minden mozdulatat...

Babatok minden mozdulatat felteszitek kozossegi portalakra?

Figyelt kérdés
Vannak nehanyan, akik naponta fenykepezgetik es toltik fel kisbabajk kepeit. Szerintem ez nevetseges. Ti mit gondoltok?
2011. okt. 30. 12:52
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

:)

Van 3-4 olyan baratnom, akik naponta raknak fel kepeket. Az egyik a fia elso bilibe torteno alkotasat is megosztotta ismeroseivel:)

Nekem is van gyerekem, en is buszke vagyok ra. De azert hulyet nem csinalok magunkbol a tavoli rokonok kedveert.

2011. okt. 30. 15:49
 12/16 anonim ***** válasza:
53%

Nekem nincs gyerekem, de rosszul vagyok amikor 70 kép fent van egy babáról, xy egy napos, xy két napos, xy négy napos, xy egy hetes, xy két hetes, ja és azonos naposból egyszer így fordítja a fejét, másikon úgy. Na jó, nekem ez sok. Pont ezért töröltem is a iwiw-ről magam.

Azt sem szeretem hogy mutatják a nagy idillt ugyanakkor meg apuka már kétszer költözött el anyukától pedig még csak egy éves a baba.

2011. okt. 30. 20:04
 13/16 anonim ***** válasza:
30%

De mi kozod van ahhoz, hogy hanyszor koltozott el apuka anyukatol? Nem rosszindulatbol, csak kivancsisag.

Annyira maganugy. Ha nem erdekel, nem kell a kepeket megnezni. Vagy toroljetek az ismerosok kozul. Persze, itt megmondjatok meg gondolom, a hatuk mogott, de amugy mas szemebe senki nem mondja.

Alapjaban veve, ha valaki ettol kap idegbajt, akkor nem a kepekkel van problemaja, hanem az illetovel, aki kirakja. Vagy irigy ra vagy nem kedveli, vagy mindketto, tudatalatt.

2011. okt. 30. 22:42
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Én írtam hogy sok képem van iwiw-en mef facen.Nekem olyan albumom van hogy születés,húsvét,1 éves-2 éves karácsony,nyár

ennyi.És nem mindenki tesz fel sorozat képeket hoyg pl.egyik képen jobbra másikon balra van a feje.Akkor igen másfajta képeket látsz.És az utolsónak igaza van hogy nem is a fotóval hanem az ismiddel van bajod.

2011. okt. 31. 09:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem értem miért kell lepontozni azokat,akiket idegesít a 600 db babás fénykép.Mindenkinek lehet véleménye valamiről,amit el is mond,ugyanolyan jogon,amilyenen kiteszik ezt a tömérdek fényképet.Az ember ha netezik,akkor szórakozni óhajt,nézelődni,olvasgatni,mikor felmegy az iwiwre,facebookra,és ez a szórakozás megy át bosszankodásba,mikor azt látja,hogy már megint dugig az oldal azzal,hogy x kisbabája köhintett ma egyet.Lehet mondani,hogy törölni kell az ismerősök közül,de ettől még én nem törölném,mert amúgy kiváncsi vagyok a babára,csak nem ilyen mértékben,és lehet,hogy az életben ettől eltekintve jóban vagyunk.Ráadásul van olyan anyuka ismerősöm,aki azért tesz ki 500 képet,mert már direkte várja a "rajongói" véleményeket,hozzászólásokat,ajnározásokat.Tőlem az ilyen viselkedés idegen,és taszít is.
2011. okt. 31. 12:01
 16/16 anonim ***** válasza:
A kozossegi oldalaknak ez a lenyege, de mindegy. Valaki az eletben sem tul aktiv, vagy a barati beszelgetesben is inkabb hallgat, valakinek meg be sem all a szaja, csak mondja. Nem rakok ki minden nap kepeket, de nincs bajom azokkal, akik minden nap aktivak. Ami nem erdekel, azt nem nezem meg.
2011. nov. 1. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!