Babatok minden mozdulatat felteszitek kozossegi portalakra?
:)
Van 3-4 olyan baratnom, akik naponta raknak fel kepeket. Az egyik a fia elso bilibe torteno alkotasat is megosztotta ismeroseivel:)
Nekem is van gyerekem, en is buszke vagyok ra. De azert hulyet nem csinalok magunkbol a tavoli rokonok kedveert.
Nekem nincs gyerekem, de rosszul vagyok amikor 70 kép fent van egy babáról, xy egy napos, xy két napos, xy négy napos, xy egy hetes, xy két hetes, ja és azonos naposból egyszer így fordítja a fejét, másikon úgy. Na jó, nekem ez sok. Pont ezért töröltem is a iwiw-ről magam.
Azt sem szeretem hogy mutatják a nagy idillt ugyanakkor meg apuka már kétszer költözött el anyukától pedig még csak egy éves a baba.
De mi kozod van ahhoz, hogy hanyszor koltozott el apuka anyukatol? Nem rosszindulatbol, csak kivancsisag.
Annyira maganugy. Ha nem erdekel, nem kell a kepeket megnezni. Vagy toroljetek az ismerosok kozul. Persze, itt megmondjatok meg gondolom, a hatuk mogott, de amugy mas szemebe senki nem mondja.
Alapjaban veve, ha valaki ettol kap idegbajt, akkor nem a kepekkel van problemaja, hanem az illetovel, aki kirakja. Vagy irigy ra vagy nem kedveli, vagy mindketto, tudatalatt.
Én írtam hogy sok képem van iwiw-en mef facen.Nekem olyan albumom van hogy születés,húsvét,1 éves-2 éves karácsony,nyár
ennyi.És nem mindenki tesz fel sorozat képeket hoyg pl.egyik képen jobbra másikon balra van a feje.Akkor igen másfajta képeket látsz.És az utolsónak igaza van hogy nem is a fotóval hanem az ismiddel van bajod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!