Anyukák! Használtok parfümöt kicsi baba mellett?
Figyelt kérdés
Valahol olvastam még régebben, hogy a nagyon érzékeny orruk miatt nem ajánlott, mert zavarná őket. Hát én nem is használok szülés óta, de most már néha lenne rá igényem. Szerintetek mikortól lehet? 3.5 hónapos a lányom2011. okt. 28. 11:01
11/21 anonim válasza:
itthon rexona,ha megyünk vhová,akkor parfüm is,lehet én vagyok a hülye,de én ruhára fújom.Illat így is megvan,viszont nem keserű tőle a bőröm(ami ugye szoptatásnál előnyös..)
12/21 anonim válasza:
Ha munkába megyek fujok magamra. Terhesség alatt is használtam, habár mindentol hánytam, de a parfumtol nem.
9 hos kislány anyukája
13/21 anonim válasza:
én mindent használtam ugyanúgy dezodor parfüm és a hajamra mosás után kifésülhetőségre balzsamot amit nem kell lemosni semmi baja nem lett se az orrának sem a szimatának a csokit 10m ről is kiszimatolja:d
14/21 Kiki01 válasza:
Valaki itt azt irta hogy terhesseg es szules alatt is hasznalta????? A terhesseget meg ertem, ha nem volt tole hanyingere, hat szerencseje van, de hogy a szuloszobat is parfumillat lengte be az aztan mar tenyleg extra:) (bocs, de nem birtam ki hogy ne reagaljam le)
15/21 anonim válasza:
Kb. 3 hónapos koráig, csak stift dezodort használtam, illetve sétáltatások idejére, szopizások közt pici parfümöt fújtam a fülem mögé, ha igényem volt rá. :) De alapvetően kerültem az erős illatok használatát, hogy ne zavarja a pici érzékeny orrocskáját. :) Később sem szükséges "túlillatosítani" magunkat, de diszkrét illatanyag felvitele szerintem nem zavarja a gyerekeket sem, csak a "túlparfümözöttség" :)
16/21 anonim válasza:
nem használj mert ilyen kicsi korban még nem lehet tudni,hogy mire allergiás.
17/21 A kérdező kommentje:
Köszi, azóta már 2 éves a lányom! Igaz a fiam meg pont 3.5 hónapos :) Nem parfümözök.
2013. aug. 14. 14:49
18/21 anonim válasza:
Mindig használtam terhesség alatt, szülés után is.. eszembe se jutott nem használni
19/21 anonim válasza:
Terhesség alatt a megszokott dezodorom és parfümöm használtam, a baba születése után viszont csak Baba golyós dezodort. 8 hónapos múlt a lányom, de még mindig csak ezt használom, várok még a régi rutinomhoz való visszatéréssel kicsit.
20/21 anonim válasza:
Várandósan parfümöztem, úgy, mint máskor, ha mentem valahová, 1-2 puffantást. Lancome illat lévén elég erős és tartós, nekem ezért bőven elég ennyi belőle. Nem szeretem, ha 2 méteres illatfelhő gomolyog körülöttem. Szülés után az első pár hónapban egyáltalán nem használtam, mert mikor magamhoz ölelem a picit, nagyon közel kerül az arca a nyakamhoz. A dezodorom erősebb hatásúra cseréltem, de a felkenést leszámítva nem érzem az illatát. Picikémnek olyan finom púderes babaillatú samponja van, most az a kedvenc illatom, meg a babaruhák illata :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!