Mit csinálsz miután a babád elaludt?
Reggel: zuhanyzás, reggelizés...
Napközben: rendrakás, porszívózás (igen, szereti, ugynaúgy alszik mellette :)), felmosás, főzés (nem minden nap:), netezés, vásárlás.
Este: zuhanyzás, vacsi, netezés, tv ritkán, és a párom....:)
Nekünk kb 2 hónapos koráig aludt el 22-23 körül, s azóta 20-21 között, de éjszakánként úgy 2,5-3 hónapos kora óta kell fel többször. Azelőtt 1-2-szer kellt, most vna h 2-3 óránként.
Napközben délelőtt és délután is alszik rövídebb-hosszabb ideig, ez változó, de sajnos én nem tudom mindig akkor csinálni a dolgom, amikor szeretném, mert egy picike szobában vagyunk 3-an, s após a nagyban. Ő pl. egy prököltöt 6-7 óra hosszán kerezstül főz, s van h alig jutok a konyhába. Szóvall van úgy, h amikor pont fent van a fiam, akkor tudok főzni. Takarítani akkor szoktam ha após dolgozik, mert sajnos nem lehet ránevelni, h cipőben nem járkálunk a lakásban. nekem ez fura, nem ehhez szoktattak a szüleim. De beszélhetünk neki, annál jobban csinálja. S az a legidegesítőbb, ha femostam, s télen a sáros csizmájával összejárkálja a lakást.
Este 8-9körül alszik, a férjem 2 hónapja, már nem este jár haza, új m.hely, így végez 17kor. Ha nincs itthon após, akkor takarítok, mert hiába jól aludt még pár hónapja a babám a porszívó mellett, most már fél a hangjától. Olyankor bezárkózik a férjem após szobjába a kicsivel, én meg gyorsan kitakarítok. Amikor elaludt, akkor net, tv nézés a párommal vagy alszunk. S közben ha szabad a knyha elmosogatok. Muszáj, ha kell hajnalban mosogatok, mert hiába elmosogattam, reggelre após egy halom mosatlant csinál Hogy hgy csinálja ne tudom, de már mondtam a páromnak, h lehet összegyüjti a szobájában s egy idő után hozza ki. Szerint is direkt csinálja.
Kislányom fél éves, 9 körül szokott elaludni, sajnos még altatni kell ráadásul páromat nem is fogadja el ilyenkor, csak én vagyok jó. Van hogy ez fél órát is eltart.
Ha ennek vége, akkor tv/net/újságolvasás, nassolok közben valamit, és olyan 11 körül majdnem minden nap szeeeex :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!