Hogyan szoktattad a kiságyban alvásra a babád? Mennyi idős volt?
Figyelt kérdés
2011. okt. 25. 20:17
11/17 anonim válasza:
3 napos korától. Kuckósítást is bevetettünk már az elejétől, hogy kényelmesebb legyen :)
12/17 anonim válasza:
Szia!
Én már próbálkoztam sokszor a kiságyba szoktatással.De vagy ő nem aludt mert nem tudott odabújni vagy én.Ha hiszed ha nem nem tudtam éjjel aludni mert mindig figyeltem hogy mit csinál,vesz e levegőt....stb.Óránként felkelt.Amúgy mellettem átalussza az éjjelt.Tehát párszor megpróbáltam de úgy döntöttem marad mellettem.Születèse óta mellettem alszik.Nappal viszont csak a kiságyban.Ő a kezemben alszik el és úgy teszem le ha elaludt.Nekem nem teher.Most majd jönnek a lepontozások de nem érdekel.
Én úgy próbálkoztam hogy odahúztam a kiságyat magam mellé .Aztán fokozatosan távolodhat.
Sok sikert!
9hónapos kislány anyukája
13/17 anonim válasza:
3 napos korától, mióta hazahoztuk a kórházból. Már 7 hónapos és csak ha nem itthon töltjük az éjszakát, akkor aszik velem.
14/17 anonim válasza:
születésétől 4 hónapos koráig bölcsőben aludt, és ha ébredt, akkor közénk tettem és velünk aludt tovább. 4 hós korától már a kiságyban alszik, de ha hajnalban ébred akkor magam mellé veszem.
15/17 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért, de nem akar a kiságyban elaludni. Vagy kézben vagy cicin alszik el, aztán tesszük a kiságyba, estére így alszik ott, de ha hajnalban ébred én is magam mellé veszem. Nektek konkrétan hogyan alszik el? Látod hogy álmosodik, beteszed és elalszik? Nekünk erre csak felébred, hiába simogatom, énekelek vagy bármi. 8 hetes
2011. okt. 26. 09:36
16/17 anonim válasza:
Es ejszaka cicin nem alszik vissza? Ennyi idosen az en lanyom 2-3szor ebredt ejjel enni, de cicin mindig visszaaludt, ha teletoltotte a pocakjat.
17/17 A kérdező kommentje:
De este elalszik cicin, csak az a baj, hogy így a mi ágyunkban alszik el, és sír ha kicsit felébred és rájön, hogy amíg aludt áttettük a kiságyba. Napközben is nehezen alszik el. Ezért szeretném a kiságyba szoktatni, hogy ha fáradt és lefektetjük tudja, hogy alvás van, mert így sokszor csak ásítozik, nem alszik vagy csak kézben.
2011. okt. 27. 11:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!