Hogy és mennyi idős korban szoktattad be a babád a kiságyban nappal?
Kezdetektől fogva a helyén kell altatni mert minél nagyobb annál nehezebb lesz bele szoktatnod.
Mindenképp legyél kitartó és amit elhatározol azt ne add fel azért mert mondjuk nagyon sír. Nem lesz egyszerű dolgod, bár nem tudom mekkora a babád.
Éjszaka mindíg ott aludt. Három hónapos lehetet amikor már annyira mozgott, hogy muszály volt beteni. Nyöszörgött, sírdogált bementem hozzá felvettem , megnyugtattam, visszatettem. Ezt elég kitartóan kell ismételni. Most is így megy 11 hónapos, áll az ágyba bemegyek visszafektetem..... és egyszer úgy kb.3-ra fekve marad és elalszik. Ne add fel, az első sikertelenség után!
Kitartás!
Kisfiam kb. 4-5 hónapos volt, amikor már a babakocsiban való rövidke bealváson és a nappaliban, játék közben történő 20-30 perces szundításon kívül nem igazán akart napközben aludni, de estére totál nyűgi volt. Egyik nap fogtam a kis minidiktátoromat, bevittem a szobájába, betettem az ágyába, leengedtem a redőnyt, hogy minimum félhomály legyen, és azonnal aludt 2 órát. :))) Ilyen egyszerűen. Próbáld ki, hátha nálatok is beválik.
Ha ellenkezne, akkor felvesz-letesz módszer, de csinálj nála te is legalább félhomályt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!