Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6 hetes babát szabad hagyni...

6 hetes babát szabad hagyni sírni? , mert valamikor már nem tudok vele mit csinálni,24 órába igényelné, hogy ott üljek mellette és felvegyem, de enni is kellene meg stb.

Figyelt kérdés
2009. máj. 4. 16:02
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Mi ilyenkor váltottuk egymást, vagy akkor ettem amikor épp aludt stb. Én nem hagynám sírni, de ez tőled függ mennyit bírsz ki. Ha nagyon sír attól belázasodhat.
2009. máj. 4. 16:05
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ahhoz sem szabad hozzászoktatni a babát hogy állandoan felvegyük.Az egyik ismerősőm is ezzel rontotta el,most már csak kézbe hajlandó elaludni a gyerek,ahogy leteszik elkezd sirni.Ugyhogy vigyázni kell mert utána nehéz leszoktatni róla...
2009. máj. 4. 16:08
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, ez nem vigasztal, de ma az én 6 hetes fiam is reggel 7-től délután 2-ig folyamatosan sírt...hasfájós szegényem, de ma különösen rosszul viselte. Meg én is, mert már éhes voltam nagyon, de szerencsére 2-kor elaludt, és utána tudtam kajcsit csinálni. Nehéz időszak ez, az biztos....
2009. máj. 4. 16:11
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Egy hat hetes rengeteget alszik, akkor lehet magaddal foglalkozni inkább. Majd megszokod, hogy ő mikor engedi neked a szabadidőd, ki fog alakulni az egyensúly. Én sosem hagytam sírni mig ilyen pici volt, mert tudtam hogy engem kér, stb. Most hat hósan ha nyüszög, mert már épp nem ott akar lenni ahova raktam, nem ér el vmit..., jobban hagyom " küszködni" kicsit:)
2009. máj. 4. 16:11
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
6hetesen még nem lehet őket elrontani :) valszeg éhes,szomjas,vagy a hasa fáj.. ne hagyd sírni.. 1hós kortól mehet a gripe water,próbáld ki szopi után,nekünk nagyon bevállt gyógyszertárban lehet kapni, természetes.
2009. máj. 4. 16:53
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Túl kicsi még ahhoz, hogy ok nélkül sírjon. Szerintem éhes (egész nap éhesek tudnak lenni:) vagy a hasa fáj.
2009. máj. 4. 17:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én babám is kegyetlen sírós volt vagy 2,5 hónapig és alig aludt napközben. Védőnőm azt tanácsolta, hogy lehetőleg ne hagyjam sírni, viszont az evés szent, mert ha nem eszek nem lesz se erőm, se tejem, amire viszont éppúgy szüksége van a babának, mint az ölelésemre. Így arra a 10-15 percre bizony letettem, lehetőleg úgy hogy a közelemben legyen, de sírás ide vagy oda - ettem. Megérte, mert már hat hónapja szoptatom a manót, pedig nagyon döcögősen indult az elején. És a babómnak sem lett baja tőle, ügyes-aranyos-mosolygós kisfiú :)
2009. máj. 4. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!