Tudom, hogy 1 éves korig nem ajánlott, de nem fogad el se tápszert, se tejpépet. És nem kivánok többet kipróbálni, mert mindegyiken érzi azt a büdös szagot és a rossz ízt.
És a tehéntejbe mit tesznek? Vagy a tehénbe? Azt tudod? (:
2011. okt. 25. 08:50
12/25 anonim válasza:
:)
2011. okt. 25. 08:51
13/25 anonim válasza:
Mi a véleményetek a kecsketejről? Több helyen is azt olvastam jobb a babaáknak mint a tehéntej(ha már semmi mást nem akar elfogadni). Mondjuk kicsit nehéz beszerezni...
2011. okt. 25. 09:37
14/25 anonim válasza:
Barátnőm 4 hónapos lánya semmit nem akart elfogadni, szinte mindegyik tápszert kipróbálta. Aztán nem volt más megoldás és adott neki kecsketejet (szomszéd faluból hozta) egy kis mézzel, csak úgy falta a gyerek. Azóta 9 éves és makk egészséges
Mézet egy 4 hónapos babának? Hát nagy szerencséje volt, hogy nem lett baja tőle...
Alig eszik a babád és mégis hízik? Azt hogy csinálja? Az én lányomnak volt egy rövid időszaka amikor látszólag rendesen evett, éhes sem volt, mégis fogyott 1 hét alatt 200grammot. Azóta sem tudjuk mi volt a gond.
2011. okt. 25. 11:43
17/25 anonim válasza:
sinlacot esetleg próbáltátok?ajánlom,nekem is válogatós a fiam 6 hónapos de ezt szívesen eszi!addig teszteltünk,próbálkoztunk még sikerült valamit elfogadtatni vele,meg még a milupa málnás tejpépet is eszi! tehéntejet eszembe nem jutna adni neki az biztos!!!!!!!te se tedd szerintem..>
2011. okt. 25. 11:51
18/25 anonim válasza:
A boltban vásárolt tehéntej szintén egy lebutított valami, meg hát a teheneket sem pihe-puha szénával tömik manapság.
Az igaz, hogy sokan felnőttek tehéntejen, köztük én is, allergiás is vagyok rá rendesen.
A tápszert szerintem csak mi felnőttek érezzük büdösnek, rossz ízünek. De kóstold csak meg az anyatejet, és rájössz, az sem különb.
2011. okt. 25. 11:58
19/25 anonim válasza:
jajj de jót nevettem :D
a második válaszolónál a pont :)
szegény 5 hónapos, hogy csak 200g-ot hízik és ügyetlen még kanállal. ejj :) hát erre tényleg csak a tehéntej a megoldás :)
jah, hogy a gyomra nem tudja megemészteni? semmi baj, te is felnőttél tehéntejen!
nem értem, hogy egyre fejlettebb az orvostudomány és még mindig vannak olyan szuper okos anyák akik felülbírálják... nem is értem :)
2011. okt. 25. 15:37
20/25 A kérdező kommentje:
Most mit csináljak, ha nem eszi a tápszereket. Hagyjam éhen halni szerintetek? Ez lenne már az utolsó amit ki tudok próbálni, mert már tényleg mindent megpróbáltam. És én sem szívesen akarok adni neki tehéntejet, de már nagyon sajnálom, hogy egész nap sír, hogy éhes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!