Milyen volt a keresztelö nálatok? Hogy sikerült jol éreztétek magatokat, és a babátok?
A kérdésedre a válaszom:nálunk 1 évesen volt a fiam megkeresztelve, és volt utána összejövetel, de megkértem mindenkit hogy a szertartás után délután jöjjenek.Addig megtudtam ebédeltetni a fiam és a délutáni alvása is megvolt, így mindenkinek jó volt. Nekem jól esett hogy együtt volt a család és a családnak is jó volt, hogy nem csak azt vártam el tőlük hogy a templomba legyenek, hanem megköszönve a megtisztelésüket volt pöri, süti és ez nekünk így volt jó.
Az hogy anyósoddal milyen a viszony szerintem semmi köze a babád alvás-evés napirendjéhez, de úgy alakítod az életeteket ahogy te akarod, bár ha már azt elfelejti hogy a névnapodon felköszöntsön?
Az biztos ne idegesítsd ezen magad a gyermek úgy is érzi, ki hogy szereti, hogy viszonyul hozzá és saját tapasztalatból írom, az enyém nem szimpatizál azzal akit én nem bírok, még akkor sem ha olyan bájos és mézes-mázos vele, érzi hogy anya kit szeret és ő is úgy tesz.Sajnálom hogy nincs normális kapcsolatod velük ha ennyire szerette volna hogy náluk legyetek, szervezhetett volna ő valami kis összejövetelt a keresztelő után.Ha már olyan jó nagymama.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!