Tanácstalan vagyok. Hogyan adhatnám be a gyógyszereket 13 hónapos kislányomnak?
Már 2 hete náthás, voltunk orvosnál, aki c-vitamint ajánlott, meg kalcium ampullát. De most hogy még jobban köhög, én vettem neki lándzsás útifű szirupot. De egyszerűen ha kanálba teszem bármelyiket, és teával keverem, meg sem kóstolja, elfordítja a fejét, és elmegy. Viszont erőltetni nem bírom, mert akkor elkezd sírni, és leszalad a torkára, még a végén megfullad.
Próbáltam a cumisüvegébe beletenni, de mivel rossz ivó, így azt sem mindig issza meg.
Ti hogyan szoktátok megoldani? Annyira szeretném, hogy már kigyógyuljon a taknyosságból, és a köhögésből, de így eléggé el fog még húzódni a dolog :-(
Köszönöm előre is, ha tud valaki hasznos tanáccsal ellátni.
én még mindig ott vagyok, hogy elég cukor megteszi hatását.
ahogy írtad 20-30 ml löttynél ne legyen több és azt egy nagyobb adag cukorral összekeverni. egyszer próbáld ki, szerintem be fog jönni. te is kostold meg milyen hogy elég édese hogy lemenjen.
A Lándzsás útifűben van valamilyen gyógynövény, aminek irtóra jellegzetes íze van (én sem igazán bírom letuszkolni), és azt tényleg ne cukrozd, mert tömény cukor. :o(
Szerintem adj neki helyette Calcimuscot nyálkaoldásra, az ampullában van, és nem igazán van íze, ha gyümölcslébe teszed, nem tűnik ki. (Persze kevésbe!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!